Online marketing en SEO-trainingen

Nieuwe SEO-training: vrijdag 6 september, Zwolle.  Meer info en aanmelden of bel: 06 - 425 789 89

Rutger Steenbergen van SEO Zwolle geeft al jaren succesvolle SEO en online marketing trainingen, in Zwolle, Utrecht (voor Frankwatching) en Antwerpen. Deze trainingen zijn ook incompany beschikbaar. Dit zijn de opties.

SEO cursus in Zwolle

Training SEO in Zwolle 
SEO is niet moeilijk, maar er zijn 2 grote nadelen: het kost veel tijd en uitbesteden is duur. Daarom laat ik je precies zien hoe je SEO zelf doet.

SEO Cursus Incompany

Incompany-trainingen en workshops 
Bij een incompanytraining bespreken we vooraf de wensen en aandachtspunten van jouw organisatie. Pas als je volledig tevreden bent met de trainingsopzet gaan we van start. 

Training Google Analytics, Zwolle

Training Google Analytics in Zwolle
Wat doen bezoekers op je website en hebben je SEO- en online marketing-inspanningen zin? Ontdek het tijdens deze direct toepasbare Training Google Analytics

Dit zeggen deelnemers over mijn trainingen:

“De cursus heeft mij nieuwe tooling bijgebracht die zeker nuttig zijn voor DAS. Update van huidige kennis die ook direct bij de vernieuwing van Das.nl gebruikt kunnen worden.”

“Heel veel bruikbare tips die meteen in praktijk gebracht kunnen worden, maar ook het waarom erachter is voor mij veel inzichtelijker geworden.”

“Praktisch. Duidelijk. Goede voorbeelden. En duidelijk verteld. Het was eigenlijk precies wat ik ervan verwacht had, maar ja, een 10 is ook weer zowat. :-)”

Deze organisaties gingen je voor:

Opdrachtgevers SEO-cursussen SEO Zwolle

Aankomende trainingen:

Training SEO (1 dag, Zwolle)

» Vr. 6 ​september

Training Google Analytics (1 dag, Zwolle)

» N.t.b. (1 dag, Zwolle)

Ervaringen training Kom hoger in Google (SEO)

Gemiddelde beoordeling: 8,8

Deelnemers beoordelen de training Kom hoger in Google (SEO) op de onafhankelijke beoordelingssite Springest met een 8.8.