Ga naar de inhoud

Incompany-trainingen van SEO Zwolle

Incompany-trainingen van SEO Zwolle

Werk planmatig aan meer verkeer naar je website
​en vergroot zo je omzet en winst

 

✅ Verbeter je site met data-gedreven inzichten
✅ Bepaal een effectieve marketingstrategie
✅ Maak betere content
✅ Schrijf 100% SEO-proof teksten
✅Haal meer omzet uit je site

Ja, ik wil mijn online succes vergroten
Gratis incompany aanvraag

SEO, Copywriting Analytics en Content Marketing

 • Leads en klanten werven met een vindbare en doelgerichte website
 • Lengte workshops: dag of dagdeel
 • Trainer: Rutger Steenbergen (Frankwatching trainer van het jaar 2015)​

Online marketing is complex en tijdrovend. Steek je tijd in de verkeerde zaken, dan kost je dat tijd en geld en blijven resultaten achter. Je werft geen leads en klanten met je site.

Wil je in een keer alle ins en outs leren van online marketing? Een uitvoerbare online marketingstrategie opstellen? En daarna ontdekken hoé je deze efficiënt en doelgericht uitvoert om jouw online doelen te behalen? Reserveer dan een incompany-training van SEO Zwolle.

“Praktisch. Duidelijk. Goede voorbeelden. En duidelijk verteld. Het was eigenlijk precies wat ik ervan verwacht had, maar ja, een 10 is ook weer zowat. :-)”

-​Deelnemer incompanytraining DAS

Ja, ik wil mijn online succes vergroten
Incompany al vanaf 4 deelnemers

“Erg leerzame training. Duidelijk beeld gekregen van wat je kunt doen om hoger in Google te komen. Veel handige tools gekregen die je dagelijks kunt gebruiken en die we tijdens de training konden uitproberen.”

-Silke Weseman, ​Marketing Manager bij Selo

 

“Prima cursus! Snel van stof dus wel handig als je er al iets van af weet. Met handige en bruikbare tools en goed stappenplan om je website beter vindbaar te maken. Fijne docent en ook ideaal dat we maar met een klein groepje waren. We kunnen voorlopig weer vooruit :)”

-Margje Moonen

Verschillende varianten incompany-training

De workshops en trainingen van Rutger Steenbergen zijn er in verschillende varianten. De nadruk ligt altijd op content, want een succesvolle website kan niet zonder waardevolle informatie. Vervolgens zoomen we specifiek in op:

 • Technisch SEO: verbeter de techniek van de website
 • SEO-schrijven: schrijf onweerstaanbare teksten voor bezoekers en zoekmachines
 • Online copywriting (wervend schrijven): maak van bezoekers klanten
 • Google Analytics: ontdek wat wel en niet werkt op je site
 • Content Marketing: bouw met waardevolle content een sterke relatie op met je doelgroep

Een incompany-training is altijd maatwerk en we kunnen onderdelen combineren. Voor elke training vindt altijd een uitgebreide telefonische intake plaats.

Voor wie zijn de incompany-trainingen geschikt?

De incompany-trainingen zijn essentieel voor iedereen dit zich met online marketing en communicatie bezighoudt. Denk aan:

 • Online marketeers
 • Marketing- en communicatie professionals
 • Ambitieuze ondernemers
 • Marketeers bij reclamebureaus en Digital Agencies
 • Webdesigners
 • Copywriters en tekstschrijvers
 • Sales- en accountmanagers
 • Coaches
 • Professionals die leads willen genereren en nieuwe klanten willen aantrekken

“Goed overzicht van alles wat je moet weten over SEO. Rutger heeft niet alleen veel kennis over SEO, maar kan het ook duidelijk overbrengen. We kregen veel tips over handige gratis tools. Ik ben met veel inspiratie naar huis gegaan.”

-Corine van de Berg, ​marketeer bij Onlyne

 

Wat kun je met een incompany-training?

Bepaal een effectieve marketingstrategie

Online marketing is onmisbaar om meer leads en klanten te werven met je website. Maar het is ook complex en tijdrovend. Ontdek in 1 dag hoe online marketing echt werkt en welke stappen je direct kunt zetten om rendement te halen uit je site.

Vind zoektermen waar je echt op kunt scoren in Google

SEO begint bij het invoerveld in Google. Hier tikken mensen woorden in en bij relevante zoekopdrachten wil je in de top 3 staan. Na de training kun je een professioneel zoekwoordenonderzoek uitvoeren. En weet je wat er nodig is om bij de beste zoektermen te scoren.

Schrijf 100% SEO-proof teksten

Zoekmachine optimalisatie draait om techniek, content en autoriteit. Op de content heb je het meeste invloed en teksten optimaliseren voor SEO luistert nauw. Je krijgt de nieuwste tips, trucs en inzichten om 100% SEO-proof teksten te schrijven.

Maak betere content

Content is cruciaal om bezoekers en potentiële klanten aan je te binden. Ontdek hoe je betere content maakt voor je site en welke inspanningen wel en niet lonen. Zo werk je efficiënter en doelgerichter.

Maak van bezoekers klanten

Wervend schrijven luistert nauw. Je krijgt de beste tips, trucs en strategieën om onweerstaanbare teksten te schrijven. Ook als je geen super-schrijver bent. Want wat je zegt is veel belangrijker dan hoé je het zegt.

Haal meer omzet uit je site

Een goede website is je beste verkoper. Stel daarom niet langer verkeerde prioriteiten en maak je site onweerstaanbaar. Daar heb je elke dag profijt van.

Gratis incompany aanvraag
Reactie binnen 24 uur

Waarom een incompany-training van SEO Zwolle?

Bij trainingen met een open inschrijving is het publiek heel divers. Dat levert een prettige dynamiek op, maar de niveauverschillen zijn vaak groot. Met een incompany-training op jouw locatie voorkom je dit.

Kies je voor een incompany-training dan bespreken we vooraf precies jouw wensen en aandachtspunten.

Jouw wensen en voorkennis vormen de basis voor een trainingsopzet. Pas als je hier volledig tevreden mee bent werk ik hem uit. Ik maak de training dus volledig op maat. En dat is niet het enige voordeel.

 • Alle voorbeelden tijdens de presentatie zijn afkomstig van jullie site. Met de verbeterpunten kun je direct aan de slag
 • De training is volledig gericht op de afgesproken onderwerpen en leerdoelen
 • Ik kom naar jullie toe en dat bespaart tijd en reiskosten
 • Er is nauw contact met de trainer en dat kan ook over een langere termijn

Bij een incompany-training ontvang je boek én e-book ‘Schrijven voor SEO‘ ter waarde van €35 van SEO-expert Rutger Steenbergen. Hierin vind je de behandelde stof uitgebreid terug.

 

Ja, ik wil online succesvoller worden
Training al mogelijk vanaf 4 deelnemers

“Rutger geeft in twee dagdelen duidelijk weer wat van belang is bij het inrichten van je SEO op je website en geeft daar enorm veel handige tools bij.”

“Ook de nazorg is perfect: een uitgebreide mail + alle behandelde info nog eens haarfijn op je mail. Deze cursus is zeker aan te raden!”

Rico Magsino, bedrijfsleider bij Voscomtronics

Investering incompany-training

Bij SEO Zwolle kun je al een incompany-training boeken vanaf 4 personen. De kosten zijn afhankelijk van o.a. het type training, het aantal deelnemers en de locatie en tijdsduur. Om toch een indicatie te geven beginnen prijzen bij 1000 euro (excl. btw en reiskosten).

Neem voor een voorstel op maat en de exacte kosten contact op met Rutger Steenbergen van SEO Zwolle.

Incompany SEO-training WebNL

Wow, een wereld van zoekmachine mogelijkheden zijn voor me open gegaan in deze training. Wat heerlijk om hier creatief mee aan de slag te gaan. Er is een wereld voor me open gegaan en ik raakte ontzettend enthousiast van alle mogelijkheden die online en SEO biedt. Een top cursus die ik echt iedereen aanraad die ook maar een beetje geïnteresseerd is in SEO!

-Milene van Arendonk

Rutger Steenbergen gaf de afgelopen 11 jaar incompany-trainingen bij o.a:

 • De Koninklijke Bibliotheek
 • Saxion Hogescholen
 • Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)
 • AVRO
 • KVK
 • DAS
 • Veilig Verkeer Nederland
 • Dimence Groep
 • Van Doorne Advocaten
 • St Jansdal Ziekenhuis
 • Onderzoeksraad voor Veiligheid
 • Domus Magnus

En tientallen minder bekende bedrijven en organisaties in Nederland en België. 

Reacties van deelnemers:

“De cursus heeft mij nieuwe tooling bijgebracht die zeker nuttig is voor DAS. Update van huidige kennis die ook direct bij de vernieuwing van DAS.nl gebruikt kan worden (manier van schrijven e.d.)”

-Deelnemer incompanytraining

“Heel veel bruikbare tips die meteen in praktijk gebracht kunnen worden, maar ook het waarom erachter is voor mij veel inzichtelijker geworden.”

“Praktisch. Duidelijk. Goede voorbeelden. En duidelijk verteld. Het was eigenlijk precies wat ik ervan verwacht had, maar ja, een 10 is ook weer zowat. :-)”

“Ontzettend veel geleerd tijdens deze eendaagse training. Rutger legt de stof heel helder en rustig uit en neemt veel ruimte voor het beantwoorden van alle vragen. Echt een aanrader als je je SEO-kennis wilt vergroten!”

“Prima training, goede opbouw. Mooi dat er voorbeelden uit onze eigen praktijk gebruikt konden worden, daardoor konden we gelijk aan de slag. Regels en mogelijkheden weer opgefrist. Rustige, professionele aanpak door trainer,”

“Geweldig veel geleerd in 1 dag. Ongelooflijk wat een hoop kennis Rutger je op rustige wijze weet bij te brengen met een onbeschrijfelijke hoop tips, tools, do’s and don’ts. Voor je dagelijkse praktijk absoluut meteen toepasbaar.”

“Een volle dag met veel tips en tools. Tijdens de training konden we dus meteen aan de slag. Rutger is een fijne trainer die alles rustig en helder uitlegt. Er is voldoende ruimte voor vragen.”

“Veel geleerd, veel tools aangereikt gekregen waar we langere tijd mee verder kunnen. Niet voor absolute beginners. Rutger vertelt op een prettige manier en ziet goed wat iedere deelnemer nodig heeft.”

“Uitstekende cursus. Helder uitgelegd en zeer bruikbaar. Goede reader als naslagwerk. De cursus is interactief en geeft ook advies over je eigen site.”

Over de trainer 

Ik ben Rutger Steenbergen, oprichter van SEO Zwolle en Frankwatching-trainer van het jaar 2015. Ook schreef ik diverse succesvolle boeken, waaronder de bestseller ‘Schrijven voor SEO in 60 minuten’.

Met mijn bedrijf SEO Zwolle maak ik ondernemers succesvoller op internet. Ook geef ik trainingen SEO en online marketing in Nederland en België, voor o.a. het CBS, de Koninklijke Bibliotheek, AVRO, Tele2 en de Onderzoeksraad voor Veiligheid. 

Meer weten over een incompany-training?

Neem contact op met Rutger Steenbergen

Bel: 06 – 425 789 89
Mail: rutger@seozwolle.nl

Heb je een vraag? Vind hier het antwoord

Voor wie zijn de incompany-trainingen bedoeld?
De trainingen zijn geschikt voor iedereen die basiskennis heeft van online marketing en echt een voorsprong wil nemen op concurrenten. 

Wat is het eindresultaat van de cursus?
De precieze doelen verschillen per training. Na elke sessie weet je in elk geval precies hoe SEO en online marketing werkt. Hoe je een website optimaliseert voor zoekmachines. En hoe je van bezoekers klanten maakt.

Krijg ik een boek bij SEO-cursus?
Rutger Steenbergen van SEO Zwolle schreef diverse succesvolle boeken over SEO en online marketing. Deelnemers aan een incompany-training ontvangen gratis het e-book ‘Schrijven voor SEO’. Verandert SEO ingrijpend dan update ik het boek en ontvang je de actuele versie gratis per e-mail.

Waarom zou ik een incompany-training bij SEO Zwolle volgen?
Veel SEO-trainingen zijn technisch en complex. Als gediplomeerd docent weet ik hoe mensen het beste leren. Daarom zijn mijn trainingen op de eerste plaats praktisch. Een deelnemer zei ooit dankbaar: “Bij een concurrent leerde ik wat SEO is. Bij jou hoe ik het toepas.”

Hoe lang duurt een training?
Dat is afhankelijk van je wensen en de voorkennis. Gebruikelijk is een dag, maar ook dagdelen zijn mogelijk. Ik sta overal voor open. 

Wat heb je nodig voor deelname aan een incompany-training?
Een laptop met Google Chrome is de enige vereiste.

Krijg ik na afloop een certificaat?
Ja, na afloop krijg je een certificaat als bewijs van deelname.

Wat kost een incompany-training
Dat varieert per training, doelen, locatie en aantal deelnemers. Je kunt al een training boeken vanaf 4 deelnemers. Neem contact op voor exacte bedragen.  

Kun je de training ook bij ons bedrijf geven? 
Zeker en ik geef regelmatig incompany-trainingen voor o.a. Tele2, Onderzoeksraad voor Veiligheid, VVN, DAS etc. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina of bel me: 06-425 789 89.

Gratis incompany aanvraag
Al vanaf 4 deelnemers