Incompany SEO-training van SEO Zwolle

Ongelooflijk wat een hoop kennis Rutger je op rustige wijze weet bij te brengen met een onbeschrijflijke hoop tips, tools, do's and don'ts. Voor je dagelijkse praktijk absoluut meteen toepasbaar."

Fred de Jongh
Bizz ID

Doen is de beste manier van denken, blijkt uit verschillende onderzoeken. Daarom geeft Rutger Steenbergen van SEO Zwolle al jaren praktische SEO en online marketing trainingen. In Zwolle, Utrecht en door heel Nederland bij diverse bedrijven en instellingen. 

Waarom een incopmany SEO-training van SEO Zwolle?

Bij trainingen met een open inschrijving is het publiek heel divers.
Dat levert een prettige dynamiek op, maar de niveauverschillen zijn vaak groot. Met een incompany-training op jouw locatie voorkom je dit.

Kies je voor een incompany-training dan bespreken we vooraf precies jouw wensen en leerpunten. Dit vormt de basis voor een trainingsopzet en pas als je hier volledig tevreden mee bent gaan we van start.
De training is daardoor perfect op maat, en dat is niet het enige voordeel:

  • Alle voorbeelden tijdens de presentatie zijn afkomstig van jullie site.
  • Met de verbeterpunten kun je direct aan de slag.
  • De training is volledig gericht op de afgesproken onderwerpen en leerdoelen
  • Ik kom naar jullie toe en dat bespaart tijd en reiskosten
  • We onderhouden nauw contact en dat kan ook over een langere termijn
SEO Training in Zwolle

Deze organisatie gingen je voor:

Rutger Steenbergen van SEO Zwolle gaf trainingen bij tientallen organisaties, waaronder De Koninklijke Bibliotheek, CBS en de AVRO. 

Neem contact op met Rutger Steenbergen

T: 06 - 425 789 89
E: rutger@seozwolle.nl

Deze organisaties gingen je voor:

Opdrachtgevers SEO-cursussen SEO Zwolle

Gemiddelde beoordeling: 8,8

Deelnemers beoordelen de training Kom hoger in Google (SEO) op de onafhankelijke beoordelingssite Springest met een 8.8.


Incompany SEO-cursus bespaart tijd en geld

Zoekmachine optimalisatie en online marketing hoeft niet moeilijk te zijn, maar je verliest je al snel in details en technische verhandelingen.

Ik doe dat niet en laat je in klare taal zien wat werkt, wat niet en vooral hoe je die kennis toepast. Met praktische oefeningen en volop ruimte voor discussie en humor. En dat slaat aan, blijkt uit de vele enthousiaste reacties.

In 2013 verscheen mijn boek Schrijven voor SEO bij uitgeverij Haystack, en dit enthousiast ontvangen debuut bereikte positie 20 bij de Managementboek Top 100.

Deelnemers aan de incompany training ontvangen het boek Schrijven voor SEO gratis.

Dit zeggen deelnemers over de trainingen van SEO Zwolle

Rutgers kracht is dat hij informatie zo weet over te brengen dat het voor iedereen meteen praktisch toepasbaar is. Daar heb je dus gewoon echt iets aan.”

Jan Willem Wensink
Webredacteur

Rutger weet als geen ander op heldere wijze de weg te wijzen in het woud van SEO technieken en slimmigheidjes. Ik raad deze workshop aan voor iedereen die de ambitie heeft om met zijn dienst of product op pagina 1 van de Google zoekresultaten te komen."

Marieke Stegenga Freelance schrijver
& communicatie-adviseur

Absolute aanrader voor iedere professional die een serieuze voorsprong op zijn of haar concurrenten wil hebben."

Mitch HugueniniWords.nl

Neem contact op met Rutger Steenbergen

T: 06 - 425 789 89
E: rutger@seozwolle.nl

Ervaringen training Kom hoger in Google (SEO)
Rutger Steenbergen met boek Schrijven voor SEO

De training van SEO Zwolle heeft me een uitgebreide kijk in de keuken van het SEO-schrijven gegeven. Ik ben blij met de heldere uitleg en alle ingrediënten die ik aangereikt heb gekregen voor het ultieme SEO-recept.”

Ingrid Segers
Communicatie-professional

Neem contact op met SEO Zwolle

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een workshop of incompany-training SEO, SEO-schrijven, zakelijk bloggen of contentmarketing? Neem contact op met Rutger Steenbergen van SEO Zwolle:

Bel: 06 - 425 789
Mail: rutger@seozwolle.nl