Laat niet langer klanten én omzet lopen

Pijnlijk maar waar. Op dit moment laat je heel veel omzet liggen, omdat je website onvoldoende vindbaar en klantgericht is. Gelukkig kun je daar wat aan doen. Met de onmisbare e-books van Rutger Steenbergen. Ontdek hoe je zelf hoger komt in Google en meer klanten werft met je site. 

Praktijkgids SEO Schrijven 2019

De bestseller 'Schrijven voor SEO in 60 minuten' die ik in 2013 schreef voor Frankwatching was hard aan een update toe. In deze digitale versie ontdek je wat er komt kijken bij het schrijven van de perfecte SEO-tekst. "Een onmisbare handleiding voor elke serieuze SEO-schrijver."

Praktijkgids copywriting voor ondernemers 2019

Of je nu schrijft voor papier of internet, mensen besluiten voor 95% op gevoel. Dit gevoel kun je bespelen met slimme trucs en handige hacks. Vind ze allemaal in dit boek en maak van lezers écht klanten.

Yoast SEO voor WordPress: de ultieme handleiding

De Yoast SEO-plugin voor WordPress helpt je bij het hoger scoren in Google. Maar dan moet je hem wel goed instellen. In deze uitgebreide videotraining ontdek je alle mogelijkheden van deze onmisbare plugin


quote-left

Als je bereid bent om aan de slag te gaan, heb je verder alleen wat hulp nodig van iemand die je de weg wijst. Die vind je in het boek ‘Praktijkgids schrijven voor SEO'.

quote-right

Elja Daae

Blogger en trainer

quote-left

Als ik 1 stuk gereedschap moet kiezen om de vindbaarheid van de websites te verbeteren dan wordt het dit boek van Rutger Steenbergen.


quote-right

Arjan Yspeert

Online marketeer

quote-left

Helder, laagdrempelig en doelgericht. Dat maakt 'Copywriting voor ondernemers 2019' de ultieme handleiding voor het schrijven van wervende teksten.

quote-right

Jeroen Fidder

Zeg. tekst en concept


quote-left

Wil jij meer verkopen door betere teksten? Dan vind je in het boek Copywriting voor ondernemers geweldige tips en adviezen. Met veel concrete voorbeelden en zonder blabla of overdreven ‘verkoperig’ te moeten zijn.

quote-right
Ellen Blok van Tekstnomade

Ellen Blok

Eigenaar Tekstnomade

quote-left

Dit boek van Rutger is een must voor iedereen die structureel meer websitebezoekers en klanten wil. Het leest gewoon erg prettig en zit bomvol tips die iedereen kan begrijpen en toepassen.


quote-right

Jos Veldwijk

Online marketeer


quote-left

Wat een geluk! Nu weet ik weer alles over trefwoord en slug, meta-beschrijving en Google bots.

En zeg ik tegen mijn opdrachtgevers weer trots: Geef die webteksten maar aan mij.


quote-right

Marieke Stegenga

Freelance schrijver