Ga naar de inhoud

Download onmisbare e-books


Download gratis e-books:

👉 Gratis SEO Handleiding 2024
👉 10 Copywriting Killers die je nu omzet kosten

Prakijkgids SEO Schrijven 2023 (premium)

Wil je meer omzet halen uit je website? Ontdek in de bestseller ‘Praktijkgids SEO Schrijven 2023 hoe je 100% SEO-proof teksten schrijft. Elke keer opnieuw, en voor een fractie van de prijs van een dure SEO-training!


10 Copywriting Killers die je nu omzet kosten

Hoe overtuigender je bent, hoe sneller bezoekers actie ondernemen. Online is dat een must. Ontdek in dit gratis e-book welke copywriting-fouten je nu maakt… en hoe je ze eenvoudig voorkomt.


Dit zeggen deelnemers over mijn e-books:

“Ik ben in mijn leven nog maar weinig mensen tegengekomen die zo veel geven als Rutger. Wel, ik geef hem graag alle complimenten terug, want hij én zijn Praktijkgids SEO Schrijven verdienen het.”

-Christine Bonheure / C’bon Copywriting & Storytelling

“Als ik 1 stuk gereedschap moet kiezen om de vindbaarheid van de websites te verbeteren dan wordt het dit boek van Rutger Steenbergen.”

“Of je nu een frequente blogger bent, of een doorgewinterde tekstschrijver; met deze gids ben je snel weer helemaal bij met de belangrijkste SEO kennis van dit moment.”

“Wat een geluk! Nu weet ik weer alles over trefwoord en slug, meta-beschrijving en Google bots. En zeg ik tegen mijn opdrachtgevers weer trots: Geef die webteksten maar aan mij.”

“Zo onwijs veel goeie (en praktische!) seo-info verzameld op 1 plek. Heel waardevol!”

“Helder, laagdrempelig en doelgericht. Dat maakt ‘Copywriting voor ondernemers 2020’ de ultieme handleiding voor het schrijven van wervende teksten.”