Download online marketing boeken

Wil je snel aan de slag met SEO en online marketing? Ik help je op weg met gratis en betaalde e-books. Houd deze pagina in de gaten, want er verschijnen regelmatig nieuwe exemplaren.

Gratis SEO Handleiding 2018 (gratis)

Deze volledig geactualiseerde SEO Handleiding, is inmiddels 5786 keer gedownload. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ontdek hoe je de beste zoektermen vindt, je website SEO-proof indeelt en teksten optimaliseert voor zoekmachines.

Gratis SEO Handleiding 2018

Praktijkgids SEO-schrijven 2018 (betaald)

De bestseller 'Schrijven voor SEO in 60 minuten' die ik in 2013 schreef voor Frankwatching was hard aan een update toe. In deze digitale nieuwe versie ontdek je alles wat komt kijken bij het schrijven van de perfecte SEO-tekst. ""Compleet, overzichtelijk en goed geschreven: dat maakt Praktijkgids SEO-schrijven tot een onmisbare handleiding voor elke serieuze SEO-schrijver."

Omslag praktijkgids seo schrijven 2018

Maak je blogpost SEO-proof (gratis)

Zakelijk bloggen doe je op de eerste plaats voor de mensen die je wilt bereiken. Maar er is niks mis met extra bezoekers via zoekmachines. In dit gratis e-book lees je hoe je blogberichten schrijft en optimaliseert voor Google en consorten.

Blogpost SEO-proof ebook

Maak meer content in minder tijd (gratis)

Zonder waardevolle content ben je online slecht vindbaar. Maar hoe maak je content als je weinig tijd hebt en niet weet waar je moet beginnen? Dit e-book laat je zien hoe je met minimale moeite maximaal rendement behaalt. 

Maak meer content in minder tijd