SEO-schrijven is complex. 
Volg  dit boek stap voor stap en je behaalt supersnel resultaat.

Wat heb je aan teksten als niemand ze leest en
Google ze niet vindt?

SEO-schrijven is onmisbaar als je gratis klanten wilt werven via zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is echter complex en als je het zelf wilt leren ben je zo maanden verder. In mijn nieuwe 'Praktijkgids SEO-schrijven 2018' laat ik je precies zien wat nú werkt en ben je in een paar uur helemaal bij.  

Bestel de 'Praktijkgids SEO-schrijven 2018' en krijg mijn jarenlange kennis voor een belachelijk lage prijs!


170 pagina's met unieke en essentiële SEO-schrijftips. 

Alle tips kun je direct toepassen.

Leer van goede en vooral slechte SEO-teksten.

Blogger, marketeer of freelance tekstschrijver: deze tips werken voor iedereen.
Verandert SEO ingrijpend? Dan update ik het e-book en krijg je gratis de nieuwe versie.

Voor maar €34 krijg je mijn beste tips om je site beter te maken


Herken je dit...

Je steekt veel tijd in het schrijven van sterke teksten voor jezelf of een opdrachtgever. Eenmaal online vallen de resultaten echter lelijk tegen. Bezoekers blijven weg, aanvragen zijn er nauwelijks en de site is praktisch onvindbaar in Google. Ondanks alle SEO-trucs die je toepast. Wat gaat er mis?


Zoekmachines worden steeds slimmer en Google houd je niet meer voor de gek. Probeer je het toch en pas je verouderde technieken toe, dan werkt dit zelfs averechts. Tekst blijft desondanks een van de belangrijkste factoren van een SEO-vriendelijke site. Als je maar weet hoe je het inzet...

SEO verandert te snel voor een papieren boek

Ik ben Rutger Steenbergen. Tekstschrijver, SEO-expert en auteur van verschillende succesvolle boeken over SEO en online marketing. Daarnaast geef ik trainingen, voor grote opdrachtgevers als Tele2, Koninklijke Bibliotheek, DAS en FNV.


In 2013 verscheen mijn boek 'Schrijven voor SEO in 60 minuten' en het werd een groot succes. Op een gegeven moment stond hij zelfs in de top 20 van Managementboek.nl.
SEO verandert alleen voortdurend en het boek was hard aan een update toe. Die is er nu én beter dan ooit.

long-arrow-down

Ontdek in de Praktijkgids 
SEO-schrijven 2018

rocket

Vind snel de beste zoektermen

Ontdek hoe je snel en doelgericht de beste zoektermen vindt.

diamond

Schrijf de perfecte SEO-tekst

Volg mijn super eenvoudige stappenplan voor teksten die scoren bij mensen en Google.

road

Geef Google de juiste signalen

SEO verandert voortdurend. Aan welke eisen moet je tekst in 2018 voldoen om kans te maken op plek 1 in Google?

trophy

Optimaliseer voor conversie

Je hebt niets aan bezoekers die alleen maar kijken. Daarom krijg je volop tips voor het verhogen van je rendement. 

Voor maar €34 krijg je mijn beste tips om je site beter te maken

Hoger scoren in Google gaat niet vanzelf

Toen ik 15 jaar geleden begon met online marketing zag ik het helemaal zitten. Je maakt een eenvoudige site, plaatst relevante artikelen en de klanten komen vanzelf. Helaas liep het anders... Mijn website was onzichtbaar en wat ik ook probeerde, bezoekers bleven weg.


Na mijn valse start besloot ik me volledig op SEO en SEO-schrijven te richten. Ik las elk boek over dit onderwerp, bekeek honderden webinars en probeerde elke denkbare strategie uit.


"Een website zonder SEO is als een winkel in de woestijn"

Het kostte me letterlijk bloed zweet en tranen, maar het was niet voor niets. Mijn site kwam steeds hoger in Google en - wat belangrijker was - steeds meer klanten klopten spontaan bij me aan. Sindsdien doe ik niet meer aan acquisitie en is mijn website mijn beste verkoper. Dat kun jij ook bereiken!

Krijg direct toegang tot de Praktijkgids SEO-schrijven 2018!

Ontdek in mijn nieuwe e-book alles over het schrijven voor zoekmachines. Van het optimaliseren van teksten tot het inzetten van slimme strategieën om bestaande content te verbeteren: je leest het allemaal. 

Dit zeggen lezers over het e-book:

Onmisbare gebruiksaanwijzing

"Andere SEO boeken zijn erg technisch of blijven juist aan de oppervlakte, dit boek heeft precies de juiste balans. Als ik 1 stuk gereedschap moet kiezen om de vindbaarheid van de websites te verbeteren dan wordt het dit boek van Rutger Steenbergen."

Arjan Yspeert  //  Online marketeer

Van harte aanbevolen

"SEO is veel werk. Maar als je bereid bent om aan de slag te gaan, heb je verder alleen wat hulp nodig van iemand die je de weg wijst. Die vind je in het boek ‘Praktijkgids schrijven voor SEO’"

Elja Daae  //  Blogger en trainer

Snel weer helemaal bij

"Of je nu een frequente blogger bent, of een doorgewinterde tekstschrijver; met deze gids ben je snel weer helemaal bij met de belangrijkste SEO kennis van dit moment."

Michiel Brand  //  SEO-schrijver

Voor maar €34 krijg je mijn beste tips om je site beter te maken

Stel je eens voor...

Potentiële klanten zoeken nu in Google naar jouw producten en diensten. Met gerichte en goed geoptimaliseerde SEO-teksten sta je bij populaire zoektermen in de top 10. Dit levert je meer bezoekers, opdrachten en omzet op.


Of stel je dit eens voor. Je schrijft als freelance tekstschrijver SEO-teksten en je opdrachtgever verkoopt aanzienlijk meer producten. Dan weet je wel bij wie hij of zij de volgende keer aanklopt.  

Nu denk je misschien...

Interessant, zo'n e-book over SEO-schrijven. Maar die informatie staat ook gratis online. Waarom zou ik voor deze informatie betalen? ​Jaren geleden zou ik je gelijk hebben gegeven, maar nu weet ik wel beter.


Veel online informatie over SEO-schrijven is gedateerd of incompleet. Bovendien mis je de samenhang, waardoor je snel verkeerde prioriteiten stelt. Dit kost je veel tijd, geld en energie. Om nog maar te zwijgen over de frustratie van het uitblijven van resultaten.

Voor de fractie van de prijs van een dure training deel ik al mijn kennis. En werf jij gratis meer bezoekers en klanten via Google.

Dit staat er in de Praktijkgids SEO-schrijven 2018

De 'Praktijkgids SEO-schrijven 2018' bestaat uit 48 hoofdstukken en 171 pagina's. Dit zijn voorbeelden van de behandelde onderwerpen. 

book

01

Google heeft een hekel aan SEO, toch? Fout! Ik laat je zien hoe je SEO ethisch toepast en je site beter en sneller laat indexeren. Het resultaat: hogere posities bij de zoekresultaten én meer bezoekers.

book

02

Wat je nooit moet doen bij SEO-schrijven (tenzij je op de zwarte lijst van Google wilt komen).

book

03

Hoe je betere SEO-teksten schrijft dan 90% van je collega's, doordat je heel bewust omgaat met zoektermen en intentie. 

book

04

Hoe je snel en doeltreffend zoektermen vindt waar potentiële klanten mee zoeken. Zelfs als je niet zo handig bent met computers en een hekel hebt aan 'ingewikkelde' software.

book

05

Waarom een prettig leesbare tekst veel belangrijker is dan constant zoektermen gebruiken. En hoe je klanten en SEO-experts daarvan overtuigt. 

book

06

Hoe je als tekstschrijver klanten overtuigt van de noodzaak van SEO en daardoor veel hogere tarieven kunt vragen. 

book

07

De waarheid over SEO en waarom je je niet moet laten verleiden door zogenaamde SEO-goeroes die je gouden bergen beloven. Hint: ze liegen of gebruiken dubieuze trucs.

book

08

Als je 15 minuten per dag kunt missen ben je binnen 30 dagen gekwalificeerd als SEO-schrijver.  

book

09

Ken je de truc van de perfecte titel voor zoekmachines en social media? Ik laat zien hoe je hem in 5 eenvoudige stappen schrijft. 

book

10

Slimme strategieën die ervaren SEO-experts inzetten om meer rendement uit bestaande pagina's te halen. Dit scheelt je veel tijd!

Voor maar €34 krijg je mijn beste tips om je site beter te maken

Rutger Steenbergen  //  Auteur


Ik ben Rutger Steenbergen van SEO Zwolle: tekstschrijver, trainer en ervaren online marketeer. Ik ben auteur van 2 succesvolle boeken en geef (SEO)-trainingen in binnen en buitenland.
In 2015 riep Frankwatching me uit tot trainer van het jaar.

Wat mij drijft is je zo goed mogelijk verder helpen. Jouw succes geeft mij energie en daar worden we allebei beter van. Een goede deal, toch?

Rutger Steenbergen

173 kopers kopers gingen je voor

Snel weer helemaal bij

"Of je nu een frequente blogger bent, of een doorgewinterde tekstschrijver; met deze gids ben je snel weer helemaal bij met de belangrijkste SEO kennis van dit moment."

Almar Hijlkema  //  SEO-expert

Marieke Stegenga

Geef die webteksten maar aan mij

""Wat een geluk! Nu weet ik weer alles over trefwoord en slug, meta-beschrijving en Google bots. En zeg ik tegen mijn opdrachtgevers weer trots: Geef die webteksten maar aan mij,"

Marieke Stegenga  //  Freelance schrijver

Aanrader voor een breed publiek

"Ik ga niet rond de pot draaien. De Praktijkgids SEO 2018 schrijven is een aanrader voor een breed publiek"

Ben Sharp //  Blogger

Heel waardevol

"Zo onwijs veel goeie (en praktische!) seo-info verzameld op 1 plek. Heel waardevol!"

Maaike van Kempen  //  Online marketeer

Dit is hét moment om hoger te komen in Google!

Google verandert zijn algoritme voortdurend en wordt steeds slimmer. Ik laat je exact zien welke strategieën op dit moment werken om hoger te komen in Google. Wacht daarom niet langer en krijg ook meer bezoekers, aanvragen en opdrachten. Bestel het e-book nu. 

lock

Veilig Betalen

100%


GELD TERUG GARANTIE


star
star
star

100% Tevredenheid Garantie

Ik ben ervan overtuigd dat jij meer bezoekers, klanten en omzet krijgt na het lezen en opvolgen van de tips in dit e-book. Lukt het jou binnen 30 dagen niet, dan stort ik het aankoopbedrag terug, zonder vragen te stellen. Je hebt dus niets te verliezen.

Rutger Steenbergen

Veelgestelde vragen

Waar kan ik dit e-book bestellen?

Is de informatie in dit boek anders dan tijdens je trainingen?

Krijg ik een factuur?

Is dit e-book ook in een papier versie verkrijgbaar?

Ik ben niet echt schrijver. Is dit boek wel geschikt voor mij?

Kan ik mijn aanschaf ongedaan maken, als het boek toch niet bij me past?

Copyright 2018, SEO Zwolle

Disclaimer