Verkoop meer met onweerstaanbare teksten

Ook als je geen super-schrijver bent

✅ Haal meer rendement uit je site

✅ Schrijf sneller, beter en doelgerichter    
✅ Verkoop vanzelf met een ijzersterk verhaal 
✅ Bespaar op een dure copywriter

✅ Toon je meerwaarde en krijg hogere prijzen

Ontdek voor maar 35,- hoe je zelf overtuigend schrijft

Praktisch e-book wervend schrijven
voor ondernemers
Door Rutger Steenbergen van SEO Zwolle


"Wil jij meer verkopen door betere teksten? Dan vind je in het boek Copywriting van Rutger Steenbergen geweldige tips en adviezen. Met veel concrete voorbeelden en zonder blabla of overdreven ‘verkoperig’ te moeten zijn." 

-Ellen Blok, eigenaar Tekstnomade


Voor slechts 35,- schrijf je zelf onweerstaanbare teksten

Helder, laagdrempelig en doelgericht. Dat maakt 'Copywriting voor ondernemers 2019' de ultieme handleiding voor het schrijven van wervende teksten."

Wat kun je met de Praktijkgids 
copywriting voor ondernemers?

✅ Maak van lezers echt klanten

Copywriting is cruciaal als je meer klanten wilt werven. Of je nu schrijft voor papier of internet, mensen besluiten voor 95% op gevoel. Dit gevoel kun je bespelen met slimme trucs en handige hacks. Ontdek ze allemaal in dit boek en maak van lezers écht klanten.

✅ Zit nooit meer zonder inspiratie dankzij onmisbaar Copywriting Framework

Overtuigend schrijven heeft veel weg van puzzelen. Met de juiste stukjes schrijf je moeiteloos onweerstaanbare teksten. In dit boek lees je welke stukjes essentieel zijn. En hoe je ze in een handig Copywriting Framework verwerkt, zodat je ze nooit meer zonder inspiratie zit. 

✅ Schrijf 100% onweerstaanbare teksten

Succesvol verkopen kun je leren. Op teksten heb je maximale invloed en wervend schrijven luistert nauw. Je krijgt de beste tips, trucs en strategieën om 100% onweerstaanbare teksten te schrijven. Ook als je geen super-schrijver bent. Want wat je zegt is veel belangrijker dan hoé je het zegt.

✅ Schrijf sneller, beter en doelgerichter

Teksten schrijven kost veel tijd, als je niet weet waar je moet beginnen. Met de direct toepasbare stappenplannen schrijf je sneller, beter en doelgerichter. Ook krijg je talloze handige formules voor ijzersterke titels, inleidingen en call to actions.  

✅ Verkoop meer door gewoon jezelf te zijn

Ontdek hoe je onweerstaanbaar wordt zonder gladde praatjes en valse beloftes. Gewoon door jezelf te zijn en een eerlijk en overtuigend verhaal te vertellen. Dat voelt goed voor je klanten én jezelf.


Inclusief 100% Tevredenheidsgarantie

Testimonial praktijkgids copywriting voor ondernemers 2019

Als ervaren tekstschrijver ken ik het klappen van de zweep. Toch leerde ik volop nieuwe dingen. Waardeproposities kende ik al, maar overtuigende waardeproposities – wauw, daar kan ik wat mee! En front-loading paste ik al toe, maar de gids leerde me hoe ik dit op een nóg betere manier kan doen.


Verder las ik over de beïnvloedingsprincipes van Cialdini. Goed om te weten hoe je psychologie kunt inzetten bij overtuigend schrijven!

Zo staat de gids vol handige adviezen, goede voorbeelden en direct toepasbare tips. Oók voor ondernemers die niet dagelijks schrijven. Kopen dus, die gids!


Wat krijg je als je dit e-book bestelt? 

E-book van 130 pagina's om zelf onweerstaanbare teksten te schrijven


Handige praktijkvoorbeelden die je 1 op 1 kunt kopiëren om meer klanten te werven. 

Stappenplannen, schrijftips en onmisbaar copywriting framework

Gratis updates in 2019. Ik werk het boek regelmatig bij en mail je de nieuwste versie. 

100% tevredenheidsgarantie. Je mag het boek 30 dagen gratis uitproberen.

Geen blabla, maar 50 waardevolle tips die je gegarandeerd meer klanten opleveren.

Voor maar €35 krijg je alle kennis om zelf onweerstaanbare teksten te schrijven

Dit is geen dikke pil en toch erg compleet. Rutger begrijpt de kunst van teksten compact te houden én toch alle nodige informatie te verstrekken. 


Leuk is ook dat het niet bestaat uit één langgerekt theoretisch geneuzel, maar ook een hoop concrete praktische voorbeelden laat zien. Daar heb je dikwijls genoeg mee, om te begrijpen welke kant je uit moet.


Met plezier gelezen, ik durf het aanraden aan elke ondernemer."

Voor wie is de praktijkgids onmisbaar?

De 'Praktijkgids Copywriting voor ondernemers' is onmisbaar voor iedereen die zichzelf verkoopt via offertes, nieuwsbrieven, zijn website, blog, social media etc. Specifieke voorkennis is niet nodig. Ook hoef je geen ervaren tekstschrijver te zijn. Wat je zegt is belangrijker dan hoe je het zegt en het boek neemt je letterlijk bij de hand. 

Jeroen Fidder van tekstmeester

Jeroen Fidder

Copywriting? Dat is verkopen achter het toetsenbord. Geen mooischrijverij. Mensen verleiden tot actie, daar draait het om.


Hoe je dat doet? Daar komt best wat bij kijken. Psychologie. Kennis van het onderwerp, de markt en de klant. Een vlotte pen.


Toch is copywriting geen hogere wiskunde. Iedereen kan copywriting leren, stelt Rutger Steenbergen. Hoe? Daarover gaat zijn boek ‘Praktijkgids copywriting voor ondernemers 2019’. Vijftig tips. Elke tip diept hij uit met handige methodes, tips en voorbeelden. Panklaar om direct in praktijk de brengen.


Ondanks de laagdrempelige insteek valt er ook voor de meer ervaren copywriters genoeg te halen. Want dat is het leuke en uitdagende van copywriting: het kan altijd beter of anders. Het leren stopt nooit." 

Ontdek dit en meer in de Praktijkgids copywriting voor ondernemers  

De 'Praktijkgids Copywriting voor ondernemers 2019' bestaat uit 50 hoofdstukken en 151 pagina's. Dit zijn voorbeelden van de behandelde onderwerpen.

Copywriting draait om gladde praatjes en valse beloftes, toch? Fout! Ik laat je zien hoe je copywriting ethisch toepast en lezers overtuigt zonder ‘overdreven verkoperig’ te zijn. Het resultaat: meer klanten, omzet én winst.

Wat je nooit moet doen bij copywriting (tenzij je wilt dat bezoekers je nooit meer serieus neemt).

Hoe je betere teksten schrijft dan 90% van je collega's, omdat je veel bewuster rekening houdt met wensen, vooroordelen en verborgen verleiders. 

Hoe je snel en eenvoudig inspiratie krijgt voor teksten. Zelfs als je schrijven lastig vindt en niet weet waar je moet beginnen.

Hoe je als freelance tekstschrijver klanten keer op keer overtuigt van de noodzaak van je diensten. En daardoor veel beter betaald krijgt.

Waarom kennis van copywriting onmisbaar is voor jou als ondernemer en je er elke dag baat bij hebt. Hint: verkopen is geen uniek talent, je kunt het gewoon leren. 

Ken je de truc van perfecte call to actions waar lezers wel op moéten klikken? Ik laat je zien hoe je ze in 5 eenvoudige stappen schrijft.

Als je 15 minuten per dag kunt missen schrijf je binnen 30 dagen onweerstaanbare teksten.

Slimme strategieën die de beste copywriters inzetten om meer verkopen te halen uit websites. Dit scheelt je veel tijd!

Krijg direct toegang tot de Praktijkgids copywriting voor ondernemers

✅ Haal meer rendement uit je site

✅ Schrijf sneller, beter en doelgerichter    
✅ Verkoop vanzelf met een ijzersterk verhaal 
✅ Bespaar op een dure copywriter

✅ Toon je meerwaarde en krijg hogere prijzen

Ontdek stap-voor-stap hoe je meer klanten werft

Michiel Brand

De Praktijkgids Copywriting is een aanwinst voor de (digitale) boekenplank van iedereen die serieus werk wil maken van copywriting.


Niet alleen beginnende schrijvers zullen dit boek waardevol vinden. Ook als je al de nodige ervaring in copywriting hebt, kun je je verheugen op een naslagwerk boordevol tips en trucs.


De Praktijkgids loodst je door het hele proces van copywriting heen. Van de voorbereiding tot het organiseren en van het schrijven tot het finetunen en optimaliseren.


Dankzij de vele voorbeelden en de duidelijke tips, leest dit boek als een trein. Achterover leunen is er dan ook niet bij. De handige formules en invuloefeningen houden je bij de les en al gauw beginnen je vingers te kriebelen om zelf achter het toetsenbord te kruipen.


De Praktijkgids Copywriting is het ideale boek voor iedereen die een betere schrijver wil worden en zijn lezer wil overtuigen met sterke teksten."


Over Rutger Steenbergen

Frankwatching trainer van het jaar 2015

Ik ben Rutger Steenbergen van SEO Zwolle.
Al 22 jaar professioneel tekstschrijver, zakelijk blogger en SEO-copywriter. Met mijn bedrijf SEO Zwolle maak ik ondernemers succesvoller op internet. Ook geef ik trainingen SEO, copywriting en online marketing in Nederland en België, voor o.a. het CBS, de Koninklijke Bibliotheek, AVRO, Tele2 en de Onderzoeksraad voor Veiligheid.

In 2015 werd ik uitgeroepen tot Frankwatching-trainer van het jaar (op basis van reviews van deelnemers). Deelnemers beoordelen mijn training Kom hoger in Google (SEO) met gemiddeld een 8,9

SEO-training door Rutger Steenbergen

Heb je een vraag? Vind hier het antwoord

Voor wie is dit e-book geschikt?
De ‘Praktijkgids copywriting voor ondernemers’ is onmisbaar als je regelmatig sales- en wervende teksten schrijft. Of het nu om offertes, mails, nieuwsbrieven of online teksten gaat.


Je ontdekt hoe je meer verkoopt door beter in te spelen op de wensen van je klanten. En wat je wél en vooral niet moet doen als je klanten wilt binden, boeien en behouden.


Wat kunt je na het lezen van dit e-book?
Na het lezen van dit boek schrijf je betere, pakkender en doelgerichtere (web)teksten. Je weet precies wie je wilt bereiken, wat je wilt zeggen en hoe je gewenste acties uitlokt. Dit zorgt voor meer klanten, omzet en winst. 


Deze informatie staat toch ook in andere boeken?

Dat dacht ik ook altijd, maar niet zo compleet en toegankelijk. Bovendien zijn veel boeken over copywriting erg Amerikaans en staan ze vol met onwaarschijnlijke beloftes.


Ik houd het lekker nuchter, beloof je geen gouden bergen en deel uitsluitend beproefde tips en strategieën. Dit levert je meer klanten en een goed gevoel op.


Ik besteed copywriting uit, waarom zou ik dit boek dan toch kopen? 

In Nederland en België lijken er miljoenen  tekstschrijvers rond te lopen. Zo gek is dat ook niet, want veel meer dan een pc of laptop heb je niet nodig om te beginnen.


Maar hoe weet je of ze goed zijn? En ze de laatste tips en inzichten gebruiken om jouw producten of diensten optimaal te promoten?


Na het lezen van dit e-book laat je je nooit meer verrassen door mooie praatjes. En weet je precies wat je van een professionele copywriter mag verwachten. 


Is het e-book ook als papieren variant verkrijgbaar?

Op dit moment niet, maar daar zijn wel plannen voor. Als koper van het e-book krijg je korting op de papieren versie.

Is dit e-book ook interessant voor mij als Belg?
Absoluut en misschien zijn jullie Zuiderburen nog wel kritischer als het op verkopen aankomt. Daarom lees je nergens wat je moét doen om resultaat te boeken.


Ik ben absoluut geen goeroe. Met 23 jaar professionele schrijfervaring weet ik echter wel wat werkt. En hoe jij daar als ondernemer en tekstschrijver je voordeel mee doet.


Waarom is dit e-book zo duur?

Hmm, vind je? Je wilt niet weten hoeveel tijd het schrijven kostte en hij is elke dwars waard. Al zou je maar 1 tip toepassen in je dagelijkse werk, dan verdien je hem al terug. Daar ben ik 100% van overtuigd. 


Waarom is dit e-book zo goedkoop?
Goede vraag! :) En misschien dat ik hem in de toekomst ook wel duurder maak, want je verdient de investering moeiteloos terug. Dankzij de ‘lage’ instapprijs vergroot ik mijn bereik en krijg ik waardevolle schrijfopdrachten aangeboden.


Ik heb dit boek niet geschreven om er rijk van te worden. Ik vind het vooral heel erg leuk om mede-ondernemers oprecht succesvoller te maken en mijn kennis laagdrempelig te delen. 


Waarom zou ik jou geloven?
Goed dat je zo kritisch bent. Ik schrijf al 23 jaar professioneel teksten en heb meerdere succesvolle boeken op mijn naam staan. Ook geef ik trainingen SEO, copywriting en online marketing voor prestigieuze opdrachtgevers in binnen- en buitenland. En werd ik in 2015 uitgeroepen tot Frankwatching-trainer van het jaar. Ik weet dus waar ik het over heb. 


Besteedt dit e-book ook aandacht aan SEO-schrijven?
Slechts zijdelings. Hiervoor heb ik de ‘Praktijkgids SEO-schrijven 2019’ geschreven. Koop je beide e-books samen dan krijg je direct 15 euro korting.

Ik twijfel nog steeds, kan het boek uitproberen?
Absoluut! Ik heb mijn ziel en zaligheid in dit boek gelegd en weet zeker dat je er veel aan hebt.


Als je het e-book bestelt krijg je binnen 1 minuut toegang. Ben je om wat voor reden niet tevreden? Geen probleem en laat het me weten. Dan stort ik het aanschafbedrag met een druk op de knop terug. 

En schrijf voortaan zelf onweerstaanbare teksten


Copyright 2019 - Freelanceschrijven.nl | SEO Zwolle

Disclaimer