Meteen naar de inhoud

Screaming Frog SEO Spider: de ultieme SEO-tool?

  In de gratis versie van SEO-tool Screaming Frog SEO Spider kun je tot 500 url’s van je website indexeren. Vervolgens bekijk je eenvoudig wat er goed gaat en wat je kunt verbeteren. In deze video leg ik uit hoe het programma werkt.

  3 reacties op “Screaming Frog SEO Spider: de ultieme SEO-tool?”

  1. Hoi Rutger, net de SEO podcast geluisterd (nummer 30) waarin je naar deze video refereerde. Interessant, waarvoor dank. Je gaat echter erg snel over het feit “dit heb ik technisch opgelost” bij de duplicate Meta titles. Hoe heb je dit opgelost als ik dat mag vragen? Of heb je hier wellicht ook een blog over?

   Mijn plan is alle SEO podcasts te luisteren dus misschien kom ik het vanzelf wel tegen, maar ik begon bij nummer 30 dus heb nog minimaal 30 uur te gaan 😉

   1. Dag Pieter,

    Dank voor je reactie. Ik weet al niet eens meer hoe ik het precies heb opgelost, maar het kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door de titel van de dubbele pagina te herschrijven. Of door een canonical tag op de dubbele pagina’s te zetten. Dan ziet Google de dubbele pagina’s als deel van een groepje en indexeert hij alleen de hoofdpagina. Dit is handig als je bijvoorbeeld een deurklink in verschillende kleuren verkoopt. Dan laat je alleen de hoofdpagina van het groepje indexeren en ranken.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.