Flinke update voor Google Mijn Bedrijf [juni 2019]

Door Rutger Steenbergen | Diversen

jun 26
Grote update voor Google Mijn Bedrijf.

Google komt met een reeks nieuwe mogelijkheden voor Google Mijn Bedrijf. Zo kun je binnenkort onder andere een welkomstaanbieding doen. 

More...

Google Mijn Bedrijf is onmisbaar voor lokale SEO. Het is een bedrijfsgids binnen de zoekresultaten en je kunt je onderneming letterlijk op de kaart zetten. Dat kon al met adresgegevens, foto's, reviews en updates. En daar komen nieuwe mogelijkheden bij. 

Dit zijn nieuwe opties in Google Mijn Bedrijf

Volgens Google is meer dan 50% van de lokale online klanten op zoek naar koopjes. Daarom kun je in de nieuwe Google Mijn Bedrijf een welkomstaanbieding doen zodra iemand je volgt. Bijvoorbeeld een kortingscode aanbieden.

Grote update voor Google Mijn Bedrijf.

Volgt iemand je bedrijf, dan kun je meteen een welkomstaanbieding doen.

Als ondernemer kun je nu ook een korte url claimen voor je bedrijf. Zo vinden klanten je sneller terug en lezen ze eerder je updates, is het idee.

Andere nieuwe mogelijkheden in Google Mijn Bedrijf zijn:

  • Omslagfoto's. Stel eenvoudig je favoriete omslagfoto in.
  • Prominenter logo. Heb je je profiel volledig ingevuld, dan toont Google voortaan je bedrijfsprofiel.
  • Opvallende plek voor afbeeldingen. Foto's worden prominenter gepresenteerd in het nieuwe Google Mijn Bedrijf. Ook kun je in de toekomst bijschriften opgeven.
  • Marketingkit. Tot slot heeft Google een speciale site gemaakt met marketingmaterialen om je bedrijfsprofiel te promoten. Denk aan stickers, posters, social media updates etc.

Wil je precies weten wat er allemaal verandert bij Google Mijn Bedrijf? Volg dan de laatste ontwikkelingen op het blog van Google. En wil je zelf lokaal beter scoren? Stuur me dan een mail: rutger@seozwolle.nl.

Bron: Google.

About the Author

Voor een succesvolle website heb je 3 dingen nodig: een uniek verhaal, een doelgerichte website én gerichte bezoekers. Ik bezorg ze je alle drie. Met blogs, boeken, trainingen en SEO-ondersteuning.

(2) comments

Add Your Reply