Ga naar de inhoud

Praktijkgids copywriting voor ondernemers 2020

Verkoop meer
met onweerstaanbare teksten

Ook als je geen super-schrijver bent

✅ Haal meer rendement uit je site
✅ Schrijf sneller, beter en doelgerichter
✅ Verkoop vanzelf met een ijzersterk verhaal
✅ Bespaar op een dure copywriter
✅ Toon je meerwaarde en krijg hogere prijzen

Ja, ik wil nu het e-book

En ontdek voor maar €35 hoe ik zelf onweerstaanbaar schrijf

Mensen kopen geen producten,
ze kopen de voordelen van producten

Je hebt een website. Hij trekt bezoekers. En mensen kijken naar je producten en diensten. Maar waarom kopen ze dan niet? 

Een website lanceren is makkelijker dan ooit. En via zoekmachine optimalisatie (SEO), sociale media of adverteren via Facebook of Google krijg je wel bezoekers. Maar van bezoekers klanten maken is een heel ander verhaal

Overtuig je potentiële klanten niet van de voordelen van je producten of diensten? Of maak je onvoldoende duidelijk wat jij anders doet? Dan hebben ze geen interesse of gaan ze vergelijken. Er is altijd wel iemand die het goedkoper aanbiedt. 

Een slecht verkopende website is nadelig om diverse redenen: 

  • Je omzet valt tegen
  • Je raakt ontmoedigd
  • Je steekt kostbare tijd in verkeerde dingen
  • Je gaat twijfelen aan je ondernemerschap
  • Investeringen in extra bezoekers betalen zich niet terug

Dit is doodzonde en niet nodig!

Copywriting is cruciaal als je meer klanten wilt werven. Of je nu schrijft voor papier of internet, mensen besluiten voor 95% op gevoel. Dit gevoel kun je bespelen met slimme trucs en handige hacks. En het mooie is dat je geen super-schrijver hoeft te zijn. Wat je zegt is namelijk veel belangrijker dan hoe je het zegt. 

In het e-book ‘Copywriting voor ondernemers’ laat ik je stap voor stap zien hoe je onweerstaanbare teksten schrijft. Iedereen kan het leren en volg je de tips nauwgezet, dan maak je van bezoekers klanten. Gegarandeerd en elke keer opnieuw. 

Ellen Blok van Tekstnomade“Wil jij meer verkopen door betere teksten? Dan vind je in het boek Copywriting van Rutger Steenbergen geweldige tips en adviezen. Met veel concrete voorbeelden en zonder blabla of overdreven ‘verkoperig’ te moeten zijn.”

Ellen Blok // eigenaar Tekstnomade

Ja, ik wil nu het e-book

En ontdek voor maar €35 hoe ik zelf onweerstaanbaar schrijf

Herken je dit?

Je verkoopt mooie producten en diensten en bent heilig overtuigd van de kwaliteit. De verkopen vallen alleen tegen en potentiële kopers zeggen zelden direct ja. Dat is niet zo gek, want verkopen is een vaardigheid die je niet zomaar beheerst. En die je voortdurend wilt bijschaven.

Goed en overtuigend leren schrijven is cruciaal voor jou als ondernemer. Ook als je geen natuurtalent bent. Want verkopen doe je met woorden, en communicatie is de basis van alles.

Als copywriter ben je een verkoper achter een toetsenbord. En dat komt elke dag van pas: op je website, via social media, in nieuwsbrieven, offertes etc. Door de juiste dingen te zeggen tegen de juiste mensen verkoop je beter en meer.

Is copywriting moeilijk? Ja, maar je kunt het leren. En wat je zegt is belangrijker dan hoe je het zegt. Mensen nemen beslissingen op basis van emoties en die kun je bespelen. In dit boek ontdek je aan de hand van 50 praktische tips en trucs hoe je dit doet. Voorkennis is niet nodig en theorie beperk ik tot een minimum. Je kunt kortom direct beginnen.
 

“Helder, laagdrempelig en doelgericht. Dat maakt ‘Copywriting voor ondernemers 2020’ de ultieme handleiding voor het schrijven van wervende teksten.”

Jeroen Fidder, Zeg, tekst en ontwerp

Ja, ik wil onweerstaanbaar schrijven

En bestel nu dit onmisbare e-book voor slechts €35

Wat kun je met de Praktijkgids
copywriting voor ondernemers?

Maak van lezers echt klanten
Copywriting is cruciaal als je meer klanten wilt werven, want mensen besluiten voor 95% op gevoel. De Praktijkgids laat je precies zien hoe potentiële klanten denken en wat je wel en vooral ook niet moet zeggen om ze over de streep te trekken. Zo maak je van lezers écht klanten.

Zit nooit meer zonder inspiratie dankzij onmisbaar Copywriting Framework
Overtuigend schrijven heeft veel weg van puzzelen. Met de juiste stukjes schrijf je moeiteloos onweerstaanbare teksten. In dit boek lees je welke stukjes essentieel zijn. En hoe je ze in een handig Copywriting Framework verwerkt, zodat je ze nooit meer zonder inspiratie zit.

Schrijf 100% onweerstaanbare teksten
Succesvol verkopen kun je leren. Op teksten heb je maximale invloed en wervend schrijven luistert nauw. Je krijgt de beste tips, trucs en strategieën om 100% onweerstaanbare teksten te schrijven. Ook als je geen super-schrijver bent. Want wat je zegt is veel belangrijker dan hoé je het zegt.

Schrijf sneller, beter en doelgerichter
Teksten schrijven kost veel tijd, als je niet weet waar je moet beginnen. Met de direct toepasbare stappenplannen schrijf je sneller, beter en doelgerichter. Ook krijg je talloze handige formules voor ijzersterke titels, inleidingen en call-to-actions.

Verkoop meer door gewoon jezelf te zijn
Ontdek hoe je onweerstaanbaar wordt zonder gladde praatjes en valse beloftes. Gewoon door jezelf te zijn en een eerlijk en overtuigend verhaal te vertellen. Dat voelt goed voor je klanten én jezelf.

Haal meer omzet uit je website
Een goede website is je beste verkoper. Werf je gericht de juiste bezoekers en overtuig je ze met een onweerstaanbaar verhaal? Dan levert je site steeds meer omzet op. Stel daarom niet langer verkeerde prioriteiten en maak je site onweerstaanbaar. Daar heb je elke dag profijt van. 

Ja, ik wil onweerstaanbaar schrijven

En bestel nu dit onmisbare e-book voor slechts €35

Bestel de Praktijkgids copywriting voor ondernemers 2019 nu.

 

“Als ervaren tekstschrijver ken ik het klappen van de zweep. Toch leerde ik volop nieuwe dingen. Waardeproposities kende ik al, maar overtuigende waardeproposities – wauw, daar kan ik wat mee! En front-loading paste ik al toe, maar de gids leerde me hoe ik dit op een nóg betere manier kan doen.

Verder las ik over de beïnvloedingsprincipes van Cialdini. Goed om te weten hoe je psychologie kunt inzetten bij overtuigend schrijven!

Zo staat de gids vol handige adviezen, goede voorbeelden en direct toepasbare tips. Oók voor ondernemers die niet dagelijks schrijven. Kopen dus, die gids!”

Olga Leever, eigenaar De Schone Schrijfster

Krijg direct toegang tot de Praktijkgids copywriting voor ondernemers 2020!

Praktijkgids copywriting voor ondernemers 2020✅ Haal meer rendement uit je site
✅ Schrijf sneller, beter en doelgerichter
✅ Overtuig met een ijzersterk verhaal
✅ Bespaar op een dure copywriter
✅ Vraag en krijg hogere prijzen

Ja, ik wil nu het e-book

Voor maar €35 werf ik meer klanten

Dit zeggen lezers over het e-book:

Edwin Waelbers van PeritaAanrader voor elke ondernemer

Dit is geen dikke pil en toch erg compleet. Rutger begrijpt de kunst van teksten compact te houden én toch alle nodige informatie te verstrekken.

Leuk is ook dat het niet bestaat uit één langgerekt theoretisch geneuzel, maar ook een hoop concrete praktische voorbeelden laat zien. Daar heb je dikwijls genoeg mee, om te begrijpen welke kant je uit moet.

Met plezier gelezen, ik durf het aanraden aan elke ondernemer.”

Edwin Waelbers // ​Usability-expert en oprichter Perita

Stel je eens voor…

Bezoekers op je site zijn meteen overtuigd van je meerwaarde. Ze ervaren in alles dat jij dé expert bent. En dat ze jou moeten hebben om hun ‘probleem’ op te lossen. Dit levert je direct meer opdrachten, omzet en winst op.

Of stel je dit eens voor. Je schrijft als freelance tekstschrijver SEO-teksten en je opdrachtgever verkoopt aanzienlijk meer producten. Dan weet je wel bij wie hij of zij de volgende keer aanklopt.

Nu denk je misschien…

Interessant, zo’n e-book over copywriting. Maar waarom zou ik voor deze informatie betalen, als het gratis op internet staat? ​Jaren geleden dacht ik er net zo over, maar nu weet ik wel beter.

Veel online informatie over copywriting is incompleet, versnipperd en overgewaaid uit Amerika. Daar Houden Ze Van Schreeuwen en Borstklopperij! In Nederland en België zijn we daar veel te nuchter voor. Verwacht dan ook geen valse beloftes, loze kreten en manipulatieve trucjes om je lezers iets aan te smeren. 

Met losse artikelen over copywriting mis je bovendien samenhang en overzicht. Waardoor je snel verkeerde prioriteiten stelt. Dit kost je veel tijd, geld en energie. Om nog maar te zwijgen over de frustratie van het uitblijven van resultaten.

Voor een fractie van de prijs van een dure training deel ik al mijn kennis over copywriting. En haal jij gegarandeerd meer omzet uit je website. 

129 kopers gingen je voor

Panklaar en direct toepasbaar

“Copywriting? Dat is verkopen achter het toetsenbord. Geen mooischrijverij. Mensen verleiden tot actie, daar draait het om.

Hoe je dat doet? Daar komt best wat bij kijken. Psychologie. Kennis van het onderwerp, de markt en de klant. Een vlotte pen.

Toch is copywriting geen hogere wiskunde. Iedereen kan copywriting leren, stelt Rutger Steenbergen. Hoe? Daarover gaat zijn boek ‘Praktijkgids copywriting voor ondernemers 2020’. 50 tips. Elke tip diept hij uit met handige methodes, tips en voorbeelden. Panklaar om direct in praktijk de brengen.

Ondanks de laagdrempelige insteek valt er ook voor de meer ervaren copywriters genoeg te halen. Want dat is het leuke en uitdagende van copywriting: het kan altijd beter of anders. Het leren stopt nooit.” .”

Jeroen Fidder // SEO-copywriter

Ontdek dit en meer in de Praktijkgids copywriting voor ondernemers 2020

De ‘Praktijkgids Copywriting voor ondernemers 2020’ bestaat uit 50 hoofdstukken en 151 pagina’s. Dit zijn voorbeelden van de behandelde onderwerpen.

Copywriting draait om gladde praatjes en valse beloftes, toch? Fout! Ik laat je zien hoe je copywriting ethisch toepast en lezers overtuigt zonder ‘overdreven verkoperig’ te zijn. Het resultaat: meer klanten, omzet én winst.

Wat je nooit moet doen bij copywriting (tenzij je wilt dat bezoekers je nooit meer serieus neemt).

Hoe je betere teksten schrijft dan 90% van je collega’s, omdat je veel bewuster rekening houdt met wensen, vooroordelen en verborgen verleiders.

Hoe je snel en eenvoudig inspiratie krijgt voor teksten. Zelfs als je schrijven lastig vindt en niet weet waar je moet beginnen.

Hoe je als freelance tekstschrijver klanten keer op keer overtuigt van de noodzaak van je diensten. En daardoor veel beter betaald krijgt.

Waarom kennis van copywriting cruciaal is voor jou als ondernemer en je er elke dag baat bij hebt. Hint: verkopen is geen uniek talent, je kunt het gewoon leren.

Ken je de truc van perfecte call-to-actions waar lezers wel op moéten klikken? Ik laat je zien hoe je ze in 5 eenvoudige stappen zelf schrijft.

Als je 15 minuten per dag kunt missen schrijf je binnen 30 dagen onweerstaanbare teksten.

Slimme strategieën die de beste copywriters inzetten om meer verkopen te halen uit websites. Je kunt ze direct kopiëren en dat scheelt veel tijd!

Ja, ik wil nu het e-book

En ontdek stap-voor-stap hoe ik zelf onweerstaanbaar schrijf

Rutger Steenbergen // Auteur

Ik ben Rutger Steenbergen van SEO Zwolle: tekstschrijver, trainer en ervaren online marketeer. Ik ben auteur van 2 succesvolle boeken en geef (SEO)-trainingen in binnen en buitenland.
In 2015 riep Frankwatching me uit tot trainer van het jaar.

Wat mij drijft is je zo goed mogelijk verder helpen. Jouw succes geeft mij energie en daar worden we allebei beter van. Prima deal, toch?

Praktijkgids copywriting voor ondernemersKrijg direct toegang tot de ‘Praktijkgids copywriting voor ondernemers’

✅ Praktisch e-book van 130 pagina
✅ Tips, strategieën en stappenplannen
✅ Direct kopieerbare voorbeelden 
✅ 100% tevredenheidsgarantie 
Nu voor slechts 35,-

 

Ja, ik wil meer omzet halen uit mijn site

En schrijf voortaan zelf onweerstaanbare teksten

“De Praktijkgids Copywriting is een aanwinst voor de (digitale) boekenplank van iedereen die serieus werk wil maken van copywriting.

Niet alleen beginnende schrijvers zullen dit boek waardevol vinden. Ook als je al de nodige ervaring in copywriting hebt, kun je je verheugen op een naslagwerk boordevol tips en trucs.

De Praktijkgids loodst je door het hele proces van copywriting heen. Van de voorbereiding tot het organiseren en van het schrijven tot het finetunen en optimaliseren.

Dankzij de vele voorbeelden en de duidelijke tips, leest dit boek als een trein. Achterover leunen is er dan ook niet bij. De handige formules en invuloefeningen houden je bij de les en al gauw beginnen je vingers te kriebelen om zelf achter het toetsenbord te kruipen.

De Praktijkgids Copywriting is het ideale boek voor iedereen die een betere schrijver wil worden en zijn lezer wil overtuigen met sterke teksten.”

Michiel Brand // SEO-copywriter

100% Tevredenheid Garantie

Ik ben ervan overtuigd dat jij meer bezoekers, klanten en omzet krijgt na het lezen en opvolgen van de tips in dit e-book. Lukt het jou binnen 30 dagen niet, dan stort ik het aankoopbedrag terug, zonder vragen te stellen. Je hebt dus niets te verliezen.

Veel gestelde vragen 

Waar kan ik dit e-book bestellen?
Ik verkoop de ‘Praktijkgids SEO-schrijven 2020’ exclusief via mijn website.

Is dit e-book ook in een papieren versie verkrijgbaar?
Het e-book is uitsluitend als PDF en uitprintbaar Word-bestand beschikbaar. SEO verandert voortdurend en bij grote wijzigingen pas ik het boek aan. Als koper krijg je de nieuwe versie gratis.

Is de informatie in dit boek anders dan tijdens je trainingen?
Ja en nee. De ‘Praktijkgids SEO-schrijven’ concentreert zich grotendeels op het tekstuele gedeelte van SEO. Tijdens mijn trainingen besteed ik ook veel aandacht aan techniek.

Ik ben niet echt schrijver. Is dit boek wel geschikt voor mij?
Absoluut! Tekst is een van de belangrijkste pijlers van SEO. Ook als niet-schrijver is de informatie uit dit e-book essentieel om hoger te komen in Google.

Krijg ik een factuur?
Uiteraard en volledig automatisch. Na betaling ontvang je de factuur in PDF-formaat in je inbox.

Kan ik mijn aanschaf ongedaan maken, als het boek toch niet bij me past?
Zeker en je hoeft niets uit te leggen. Stuur me binnen 30 dagen een mailtje en ik stort de aanschafprijs terug. Overigens heeft nog niemand dit gedaan.

Kan ik dit boek op mijn e-reader lezen?
Ja en nee. Het e-book wordt meegestuurd als .epub en deze werkt op Kindle e-readers. Bij Kobo-readers geeft hij soms  problemen. Ik bied daarom geen garanties.  

Ja, ik wil nu het e-book

En begin binnen 5 minuten met het vergroten van mijn omzet