Zoekmachine optmalisatie door SEO Zwolle

By Rutger Steenbergen | Uncategorized

jun 24
10 SEO infographics die je moet zien

SEO Zoekmachine OptimalisatieJe hebt een prachtige website, misschien wel speciaal laten ontwerpen en op maat gemaakt. Laat de bezoekers nu maar komen, denk je waarschijnlijk, maar dat is nog niet zo eenvoudig. Want ook al ziet jouw website er fantastisch uit, hoe vindt een potentiële klant hem tussen honderden miljoenen andere sites? Dat gaat helaas niet vanzelf en daar moet je hard voor werken.

Een succesvolle manier om meer bezoekers op jouw website te kijgen is SEO. Het staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands zoekmachine optimalisatie.

Door ICT-bedrijfjes wordt er vaak geheimzinnig gedaan over SEO, maar zo ingewikkeld is het niet. Achterhaal je de woorden die potentiele bezoekers intikken in Google, dan kun je ze bewust toepassen op jouw site. Zorg je daarnaast voor veel links naar je site en word je populair, dan verschijn je de volgende keer hoger bij de zoekresultaten. En trek je dus gratis klanten naar jouw site!

SEO is dus eigenlijk:

  1. Het uitzoeken en toepassen van zoekwoorden die veel bezoekers opleveren.
  2. Het toepassen van zoekwoorden die een commerciële waarde hebben.
  3. Het zoeken naar veelgebruikte zoekwoorden met weinig concurrentie.
  4. Het verkrijgen van hoogstaande, relevante links.

SEO Zwolle maakt jouw website vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google of levert hij geen klanten op? Dan denkt SEO Zwolle graag met je mee. Of het nu gaat om:

• SEO en online marketing advies
• Zoekwoorden onderzoek
• Schrijven van SEO-teksten
• Linkbuilding
• Het complete pakket

Neem vrijblijvend contact op voor een advies op maat en laat jouw website beter presteren.

Neem nu contact op met SEO Zwolle

About the Author

Voor een succesvolle website heb je 3 dingen nodig: een uniek verhaal, een doelgerichte website én gerichte bezoekers. Ik bezorg ze je alle drie. Met blogs, boeken, trainingen en SEO-ondersteuning.