Zoekmachine optimalisatie / SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) omvat alle technieken die je in kunt zetten om je website beter vindbaar te maken. Door de techniek, content en populariteit van je website te verbeteren kom je hoger in Google en werf je gratis meer klanten.  

Ontdek aan de hand van de nieuwste artikelen hoe je SEO succesvol toepast.

SEO zoekmachine optimalisatie

Maak je website beter vindbaar en kom hoger in Google. Lees meer over mijn online marketing en SEO-trainingen >>

Onmisbare artikelen over zoekmachine optimalisatie  / SEO

20 onmisbare SEO-termen

20 SEO-termen die iedereen moet kennen

Heb je een website of weblog, dan komt wat SEO basiskennis altijd van pas. Dit zijn 20 termen die elke site-eigenaar moet kennen.

Checklist SEO-schrijven

SEO tekst schrijven: de ultieme checklist!

Tekst is een van de belangrijkste onderdelen van zoekmachines optimalisatie. Met deze checklist schrijf je de perfecte SEO-tekst.

SEO-schrijftips

25 tips voor hogere posities in Google

Wil je betere SEO-teksten schrijven? Neem deze 25 schrijftips dan ter harte én je haalt meer rendement uit je eigen website, of die van klanten.

Wat is een canonical tag?
Een canonical tag is een stukje code op een webpagina waarmee je zoekmachines aangeeft dat deze duplicate is. Zo concurreer je niet met jezelf en kom je hoger in Google.
Update je website voor een frisse, nieuwe SEO-start
Het voorjaar lonkt en dat is een mooi moment om de bezem door je website te halen. Met deze 7 handreikingen is je website weer helemaal SEO-fris.
Voice Search en SEO: ben jij er klaar voor?
Spraaktechnologie is sterk in opmars en zoekmachines spelen hierop in met Voice Search. Dit heeft grote gevolgen voor zoekmachine optimalisatie[...]
Maak je website beter vindbaar met ContentKing [Review]
“Geen SEO-verrassingen meer,” belooft de nieuwe Nederlandse SEO-tool Content King op zijn website. Maakt de software zijn verwachtingen waar?
De snelste manier om je website SEO-proof te maken
Leuk hoor, een mooie website. Je hebt er alleen helemaal niets aan als hij geen bezoekers trekt. Maak je website daarom in 12 stappen SEO proof.
Website sneller maken? Doe het eenvoudig zelf!
Een trage website zorgt voor lagere rankings in Google en minder klanten en omzet. Ontdek in deze blogpost hoe je je website sneller maakt.

Bekijk ook deze categorieën

  • Bloggen
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Linkbuilding
  • Online marketing
  • SEO video's

Kom hoger in Google! Download de Gratis SEO Handleiding 2017