Ga naar de inhoud

Yoast SEO: de ultieme handleiding

In slechts 2 uur kent Yoast SEO ​
voor jou geen geheimen meer

Je hebt een prachtige WordPress website en vertelt een goed verhaal. Toch levert je site nauwelijks aanvragen en verkopen op. Hoe kan dat toch?

Een van de grootste redenen voor een slechtlopende site is te weinig gerichte bezoekers. Je aanbod is wel goed, maar niemand die het ziet. Met als triest resultaat veel te weinig aanvragen, verkopen en omzet.

Gelukkig kun je daar wat aan doen met de gratis plugin Yoast SEO. Tenminste, als je hem optimaal instelt en er echt mee leert werken. Hoe je dat doet ontdek je in de nieuwe videotraining Yoast SEO voor WordPress: de ultieme handleiding. Na het bekijken van de 17 video’s kent Yoast SEO voor jou geen geheimen meer en kom je gegarandeerd hoger in Google.

Bekijk Yoast SEO voor WordPress [videotraining] en haal echt alles uit je website!

✅ Ontdek het ‘geheim’ achter de groene bolletjes
✅ Voorkom duplicate content door het uitsluiten van pagina’s 
✅ Schrijf meta-omschrijvingen waar mensen wel op moéten klikken
✅ Vind pagina’s waar je nauwelijks naar verwijst en die Google negeert
✅ Profiteer van talloze SEO-tips en inzichten waarmee jij hoger komt in Google 

Verandert Yoast SEO ingrijpend in 2020? Dan update ik de videotraining en krijg je de nieuwe versie gratis.

Ja, ik wil nu de videotraining

Voor maar €35 maak ik mijn WordPress-site 100% SEO-proof

Meer omzet en aanvragen met WordPress en Yoast SEO

Voor de meeste websites is Google veruit de grootste verkeersbron. Bezoekerspercentages van 50% a 60% zijn eerder regel dan uitzondering.

Bezoekers via zoekmachines komen gratis en zijn erg gemotiveerd. Ze zoeken actief naar wat jij biedt. Is jouw site nu slecht vindbaar? Dan laat je klanten en omzet liggen.

WordPress en Yoast SEO zijn een gouden combinatie. WordPress is van nature zoekmachinevriendelijk en met de gratis Yoast SEO-plugin perfectioneer je dit. Tenminste, als je weet hoe je de plugin optimaal instelt. Want dat is complexer dan je denkt. En het kan zelfs mis gaan, als je plugin verkeerd configureert.

In de videotraining Yoast SEO voor WordPress ontdek je aan de hand van 17 makkelijk te volgen video’s hoe je écht alles haalt uit Yoast SEO. En krijg je onmisbare SEO-tips om je website hoger te laten scoren bij de zoekresultaten. Het resultaat? Meer bezoekers, aanvragen en omzet.

“De Yoast-plugin is echt de gouden standaard voor WordPress.”

Krijg direct toegang tot de videotraining Yoast SEO voor WordPress!

Bekijk de videotraining Yoast SEO voor WordPress: de ultieme handleiding. Dan ontdek je in 17 video’s en 1 uur en 40 minuten precies hoe je meer omzet haalt uit je website.

 

Ja, ik wil nu de videotraining

Voor maar €35 aak ik mijn WordPress-site 100% SEO-proof

Dit zeggen cursisten over de videotraining:

Absolute aanrader

Voor iedereen die serieus aan de slag wilt met de Yoast SEO plugin is deze training een absolute aanrader. Rutger legt het op een prettige manier uit en zorgt ervoor dat je alle uit de plugin weet te halen. Ik gebruik zelf de plugin al jaren, maar heb toch enkele leuke nieuwe inzichten opgedaan.”

Remon Hendriksen // Online marketeer

Van de Yoast plugin begreep ik nooit veel…

“Van de YOAST plug-in die werkzaam was achter mijn websites, begreep ik nooit veel. Ik wist dat hij belangrijk was voor de vindbaarheid van websites, dus gebruikte ik het op mijn manier: eigenlijk deed ik maar wat…

Na de online training bij Rutger weet ik nu wél wat ik doe. In de filmpjes boordevol informatie, geeft hij overzichtelijk en helder aan wat essentieel is om online zichtbaar te worden met de website.

Het eerste resultaat bereikte ik al snel. Ik trof allemaal groene bolletjes aan na het plaatsen van een blog door daarbij YOAST in te zetten op de effectieve manier die Rutger me leerde. Dat motiveert om ieder uitgewerkt onderdeel van YOAST in te voeren. Nooit eerder geweten dat het zo veel verschillende elementen bevatte die impact hebben op de website en vindbaarheid.

Met alle informatie verwerken ben ik dus nog wel een behoorlijke tijd zoet. Maar we gaan dit stap voor stap implementeren. Ik weet in ieder geval nu wat verbetert kan worden en hoe dat moet. Het begrip is er en de uitvoering is minder ver weg, haalbaar geworden door de training. Hartelijk dank voor je enorme input, Rutger.” 

Vick Nieuwenhuis // Enneagram trainer

Ja, ik wil nu de videotraining

En begin binnen 5 minuten met het optimaliseren van mijn site

Ontdek dit en meer in de 
​videotraining Yoast SEO

✅ Ontdek 3 verborgen en zelden gebruikte opties in Yoast SEO waarmee je site direct BETER vindbaar wordt.

✅ Voorkom de 3 GROOTSTE SEO-fouten die veel ondernemers maken met hun WordPress-site (en die ze heel veel tijd en energie kosten)!

✅ Bekijk hoe je EENVOUDIG onweerstaanbare teksten, titels en omschrijvingen maakt voor bezoekers én zoekmachines

✅ Ontdek wat je nooit moet doen bij de Yoast SEO-plugin (tenzij je wilt dat je site nooit gevonden wordt)

✅ Ervaar waarom een prettig leesbare tekst veel belangrijker is dan uitsluitend groene bolletjes. En hoe je met de Yoast-plugin de juiste balans vindt tussen lees- en vindbaarheid.

✅ Ontdek de waarheid achter SEO en waarom je je niet moet laten verleiden door zogenaamde SEO-goeroes die je gouden bergen beloven. Voorproefje: ze liegen of misbruiken je onwetendheid.

✅ Schrijf betere teksten als freelancer dankzij nuchtere SEO-kennis en de hulp van de plugin.

✅ Bekijk wat echt nodig is om je website 100% SEO-proof te maken (hint: het is minder dan je denkt)

Online training Yoast SEOKrijg direct toegang tot de videotraining Yoast SEO!

Ontdek tijdens de videotraining precies hoe je je WordPress-site met Yoast SEO optimaliseert voor zoekmachines. Van het verbeteren van teksten tot het voorkomen van duplicate content: je ziet het allemaal.

Ja, ik wil nu de videotraining

Voor maar €35 schrijf ik 100% SEO-proof teksten

Stel je eens voor…

Potentiële klanten zoeken nu in Google naar jouw producten en diensten. Met een goed geoptimaliseerde WordPress-site sta je bij populaire zoektermen in de top 10. Dit levert je meer bezoekers, opdrachten en omzet op.

Of stel je dit eens voor. Je bent freelance tekstschrijver en wilt het rendement van opdrachtgevers vergroten met perfecte SEO-teksten. Controleer ze voortaan in Yoast en je weet zeker dat ze aan alle eisen voldoen.

Nu denk je misschien…

Interessant, zo’n videotraining. Maar die informatie staat ook gratis online. Waarom zou ik voor deze informatie betalen? ​Jaren geleden zou ik je gelijk hebben gegeven, maar nu weet ik wel beter.

Veel online informatie over de Yoast-plugin is gedateerd of incompleet. Bovendien mis je de samenhang, waardoor je snel verkeerde prioriteiten stelt. Dit kost je veel tijd, geld en energie. Om nog maar te zwijgen over de frustratie van het uitblijven van resultaten.

Voor een minimale investering laat ik je alle ins en outs van Yoast SEO voor WordPress zien. En werf jij gratis meer bezoekers en klanten via Google. Je verdient het dus zo terug. 

Ja, ik wil nu de videotraining

En begin binnen 5 minuten met het optimaliseren van mijn WordPress-site

Rutger Steenbergen // Auteur

Ik ben Rutger Steenbergen van SEO Zwolle: tekstschrijver, trainer en ervaren online marketeer. Ik ben auteur van diverse succesvolle boeken over online marketing en geef (SEO)-trainingen in binnen en buitenland.
In 2015 riep Frankwatching me uit tot trainer van het jaar.

Wat mij drijft is jou succesvoller maken. Dat geeft mij energie en we worden er beiden beter van. Prima deal, toch?

Alle handvatten

Deze videotraining geeft je alle handvatten om met Yoast SEO aan de slag te gaan. In duidelijke video’s loopt Rutger alle aspecten van de plugin langs en laat hij zien waar je allemaal op moet letten. Wil je meer weten over Yoast en hoe je de plugin moet gebruiken om hoger te scoren in Google? Dan is deze training een mooie start.”

Michiel Brand // Online marketeer

Dit is hét moment om hoger te komen in Google!

Google verandert zijn algoritme voortdurend en wordt steeds slimmer. Nu kun je eindeloos lezen over het beter vindbaar maken van je website, maar zonder actie gebeurt er niets.

Ik laat je tijdens de videotraining Yoast SEO stap voor stap zien hoe jij je WordPress-site 100% SEO-proof maakt. Wacht daarom niet langer en krijg ook meer bezoekers, aanvragen en opdrachten. Bestel de videotraining nu en begin direct.

Ja, ik wil nu de videotraining

En begin binnen 5 minuten met het optimaliseren van mijn site

100% Tevredenheid Garantie

Ik ben ervan overtuigd dat jij meer bezoekers, klanten en omzet krijgt na het lezen en opvolgen van de tips in deze videotraining. Lukt het jou binnen 30 dagen niet, dan stort ik het aankoopbedrag terug, zonder vragen te stellen. Je hebt dus niets te verliezen.

Veel gestelde vragen 

Waar kan ik deze videotraining bestellen?
Ik verkoop de videotraining Yoast SEO exclusief via mijn website.

Is deze videocursus ook geschikt voor Joomla, Drupal of een ander CMS?
Helaas niet. De plugin Yoast SEO is specifiek ontwikkeld voor WordPress. De makers hebben plannen om het ook voor andere platforms beschikbaar te maken, maar voor zover ik weet is dit nog niet gebeurd. 

Is de informatie in deze cursus anders dan tijdens je trainingen?
Ja. Tijdens mijn trainingen laat ik het gebruik van de Yoast-plugin slechts globaal zien. Tijdens deze videocursus ontdek je écht alle ins en outs. 

Ik doe niet zoveel met mijn site. Is de training dan wel interessant?
Absoluut! Met de Yoast-plugin en enkele kleine aanpassingen maak je je website direct beter vindbaar. Ook krijg je een beter beeld van SEO en hoe je het optimaal inzet. Ook als je een relatief kleine site hebt.

Krijg ik een factuur?
Uiteraard en volledig automatisch. Na betaling ontvang je de factuur in PDF-formaat in je inbox.

Kan ik mijn aanschaf ongedaan maken, als de training toch niet bij me past?
Zeker en je hoeft niets uit te leggen. Stuur me binnen 30 dagen een mailtje en ik stort de aanschafprijs terug. Overigens heeft nog niemand dit ooit gedaan. En ja, daar ben ik best een beetje trots op. 

Kan ik de video’s op mijn telefoon bekijken?
Nu nog niet. Na je bestelling ontvang je een download-link voor de 17 video’s. De clips kun je vanaf je harde schijf afspelen. 

Ja, ik wil nu de videotraining

En begin binnen 5 minuten met het optimaliseren van mijn site