Win mijn nieuwe boek Kickass content in 60 minuten!

By Rutger Steenbergen | SEO Blog

okt 26

Boek Kickass content in 60 minutenHij is er!

Na maanden van research, schrijven en schaven is mijn nieuwe boek ‘Kickass content in 60 minuten’ klaar. Vanaf vandaag ligt hij in de boekhandel en kun je hem online bestellen.

Ik geef 3 exemplaren weg. Wil je het boek hebben? Mail mij dan waarom jij het boek nodig hebt: rutger@seozwolle.nl.

Boek gratis voor deelnemers SEO-training

Op donderdag 10 november geef ik een nieuwe SEO-training in Zwolle. Doe je mee? Dan krijg je niet alleen mijn boek ‘Schrijven voor SEO’, maar ook het boek ‘Kickass content’ cadeau!

Waar gaat Kickass content in 60 minuten over?

Dankzij internet is het eenvoudiger dan ooit om je bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen. Iedereen kan moeiteloos ‘content’ verspreiden, maar het probleem is dat veel mensen niet weten wát ze moeten delen. Daardoor voelen veel ondernemers zich als het muurbloempjes op een feest: ze blijven aan de zijlijn staan.

In het boek ‘Kickass content in 60 minuten’ lees je hoe je content succesvol zakelijk inzet. Je ontdekt hoe je een krachtige boodschap formuleert en deze verspreidt via verschillende kanalen. Daarnaast deel ik talloze inspirerende voorbeelden van succesvolle content. Je kunt direct aan de slag.

Bestel ‘Kickass content in 60 minuten’ bij Managementboek

Ik ben heel benieuwd wat je van mijn nieuwe boek vindt. Wil je niet wachten op de uitslag van de win-actie? Bestel hem dan nu bij Managementboek en je hebt hem morgen in huis.

About the Author

Voor een succesvolle website heb je 3 dingen nodig: een uniek verhaal, een doelgerichte website én gerichte bezoekers. Ik bezorg ze je alle drie. Met blogs, boeken, trainingen en SEO-ondersteuning.