Wil jij gratis meer bezoekers op jouw website?

Wil jij gratis meer bezoekers op jouw website?

rutger-seo-zwolle-2013

Beste lezer,

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige mensen een succesvolle website hebben en jij niet?

  • Je site ziet er goed uit
  • De afbeeldingen en teksten zijn professioneel
  • Je hebt je grondig verdiept in je doelgroep

En toch levert hij niets op. Wat gaat er mis?

Het antwoord is simpel… bezoekers

Zonder ‘traffic’ heb je weinig aan een website. Bezoekers zijn namelijk de klanten in jouw’winkel en als niemand je zaak binnenloopt verkoop je ook niets. Zo simpel is het.

Laat jij door een gebrek aan websitebezoekers omzet, aanvragen en opdrachten liggen? Of ontdek je liever hoe je heel gericht de juiste mensen op je website krijgt? Lees dan snel verder…

De oplossing voor jouw slecht presterende website is slechts een paar muisklikken van je verwijderd, want dit is het e-book

gratis-meer-bezoekers-3d-kl

Download het e-book

Niet meer koud bellen, maar klanten die jou bellen!

Toen ik begon met websites maken zag ik het helemaal zitten. Ik maakte gratis websites met Joomla en sleutelde er net zo lang aan tot ze helemaal perfect waren. Ze trokken alleen totaal geen bezoekers en ik wist ook niet hoe ik dat kon veranderen.

Na maanden doorploeteren besloot ik dat het anders moest. Ik verdiepte me in zoekmachine optimalisatie, social media en andere manieren om bezoekers te trekken en langzaam maar zeker begon het te lopen. Mijn site trok dagelijks tientallen en later honderden bezoekers en klanten kwamen opeens naar mij toe.

Al mijn kennis op een presenteerblaadje

Om jou de teleurstelling van een slecht presterende website te besparen heb ik het e-book ‘Gratis meer bezoekers op jouw website’ geschreven.

In het e-book ontdek je 75 bewezen tips en strategieen om meer bezoekers op jouw website te krijgen.

Het kostte mij enorm veel tijd, frustratie en slapeloze nachten om het allemaal uit te zoeken en nu krijg jij het op een presenteerblaadje.

Dit zeggen lezers over het e-book

“Dit e-book is de blauwdruk voor iedereen met een eigen website!”

leendert-natua

Leendert Nauta

‘Gratis meer bezoekers op jouw website’  is een handig en nuttig e-book met 75 uitgebreide tips en tricks hoe je meer bezoekers naar je website kunt krijgen.

Dat deze jongen weet waarover hij schrijft is gelijk duidelijk. De tips en tricks zijn to the point en leerzaam. Geen moeilijk taal, duidelijke info die direct toepasbaar is op iedere website.

Verwacht geen lange stukken saaie tekst over zoekmachine optimalisatie en moeilijke programmeertaal, hij legt alles uit aan de hand van duidelijke teksten en afbeeldingen.

Voor de beginner is deze informatie zéér nuttig, zelfs de gevorderde internet ondernemer zal veel nieuwe informatie uit de bewezen 75 tips halen.

Leendert Nauta
Pitcherz Entertainment

“Een must have voor iedereen die succesvol wil worden op internet”

monique-appels

Monique Appels

Dit e-book is een goed opgezette, duidelijke handleiding om nog beter jouw online business te kunnen voeren.

‘Gratis meer bezoekers op jouw website’ gaat ervan uit dat jouw website het hart van jouw bedrijf gaat worden. Daarom is dit e-book geschikt voor iedereen die wil gaan beginnen met internet marketing of die al een tijdje bezig is maar tegen zaken aanloopt die hem belemmeren te groeien.

Het is een gestructureerd verhaal, eerlijk en zonder mooie praatjes. Een goede online business is gewoon hard werken, niet slapend geld verdienen. Zelf heb ik al enige ervaring in internet marketing maar ik heb heel veel waarde uit dit boek kunnen halen.

Monique Appels
Honden Universiteit

“Een echte aanrader voor iedere internet ondernemer!”

koen-snoek

Koen Snoek

Ik heb veel nieuwe info gekregen waar ik snel wat mee ga doen. Het fijne van dit e-book is dat het makkelijk leest en vaak net ‘dat’ stukje extra geeft per tip.

Tijdens het lezen heb ik elke tip genoteerd die mij zeker meer bezoekers op gaan leveren!

Kortom; bedankt voor alle goede bruikbare informatie die ik via dit e-book tot mij heb genomen.

Koen Snoek
Online Gitaarlessen

 

Download het e-book

 

Dit én meer ontdek je in het e-book

Het e-book ‘Gratis meer bezoekers op jouw website’ behandelt verschillende thema’s in 75 praktische tips. Je kunt daarbij denken aan:

√   Gratis klanten werven via zoekmachines

Op dit moment zijn mensen op zoek naar jouw producten en diensten. Via zoekmachines stuur je ze gratis naar jouw website, en in het e-book ontdek je  hoe.

√   Gebruik de kracht van gratis

Iedereen vindt het leuk om een cadeautje te krijgen. Sterker nog: mensen willen dan vaak iets terug doen. Ik laat je in heldere stappen zien hoe je dit principe eenvoudig en slim toepast op je website.

√   De kracht van bloggen

In het e-book lees je alles over de kracht van bloggen. Met een blog deel je waardevolle informatie, zonder te verkopen. Zo word jij de expert, waar mensen graag zaken mee doen. Ook als je duurder bent dan een concurrent.

√   Social media effetiever gebruiken

Social media is populair, maar als je het niet bewust inzet kost het alleen maar tijd. Ontdek hoe je meer bezoekers en klanten krijgt in de helft van je kostbare tijd.

√   Messcherpe online strategieën

In TrafficExplosie leg ik een paar bewezen internet strategieën uit, die je zó kunt kopiëren. Je ontdekt hoe je je ideale klant definieert en opzoekt. Zo kun je heel gericht – en zonder tijdverlies – aan je onderneming werken.

30 Dagen niet goed, geld terug garantie

Als je de tips en strategieën consequent toepast krijg jij meer bezoekers op jouw website en gaat internet écht voor je werken. Daarvan ben ik zo overtuigd dat je het e-book 30 dagen gratis kunt proberen. Lukt het je in die periode niet, laat het me dan weten en ik stort het aankoopbedrag direct terug.

Bestel het e-book en kies uit deze 2 opties

gratis-meer-bezoekers-3d-kl

Het e-book

  • 85 pagina’s tellend PDF E-book. Alles wat je moet weten om gratis meer bezoekers naar je website te trekken.

€ 27,- Koop nu!

gratis-meer-bezoekers-3d-kl

Het e-book + bonussen

  • 85 pagina’s tellend PDF E-book 
  • Bonus video. 10 slimme tips om sneller content te creeëren (scheelt je heel veel tijd!)
  • Website checklist. Volg deze checklist en realiseer binnen een jaar een succesvolle website.
  • Bonus rapport. Ontdek stap voor stap hoe je succesvolle zoekwoorden vindt met het programma Long Tail Pro.
  • Bonus rapport. Mijn geheime methode voor veel meer bezoekers met bestaande content.  

€ 37,- Koop nu!

Op jouw online succes!

Rutger Steenbergen
SEO Zwolle

P.S. De kennis in dit e-book deel ik tijdens trainingen voor bedragen van 300 euro en hoger. Nu krijg je het allemaal voor een fractie van de prijs. Bestel nu en laat niet lager klanten lopen. En bevalt het e-book je onverhoopt niet? Mail me en ik stort het aankoopbedrag terug, zonder vragen te stellen.