SEO zoekwoorden onderzoek

Seo-zoekwoorden-onderzoek

Zoekwoorden zijn essentieel voor de vindbaarheid van je website. Met het SEO zoekwoorden onderzoek van SEO Zwolle ontvang je de beste combinaties in een praktisch rapport. Zo werf jij meer klanten en vergroot je je omzet.

Levert jouw website weinig bezoekers op? Of betaal je veel geld voor Google Adwords-advertenties zonder noemenswaardig resultaat? Kijk dan eens serieus naar zoekmachine optimalisatie (SEO). Professioneel zoekwoordenonderzoek van SEO Zwolle is een essentiële eerste stap.

Professioneel SEO zoekwoorden onderzoek

Seo-zoekwoorden-onderzoek-2Als mensen zoeken via zoekmachines kijkt 70% niet verder dan de eerste 4 zoekresultaten. Sta je hier niet bij dan laat je bezoekers en potentiële klanten lopen. Je wilt dus bovenaan Google staan, maar dat is nog niet zo eenvoudig.

Bij de meeste zoekwoord-combinaties is de concurrentie te sterk, terwijl op combinaties zelden wordt gezocht. Die leveren dus nauwelijks bezoekers op, ook al sta je op plek 1. Wat zijn wel goede combinaties? Ik achterhaal ze voor je via uitgebreid en professioneel SEO-zoekwoorden onderzoek.

Analyse van honderden zoekwoordcombinaties

Dankzij geavanceerde software verzamel en analyseer ik honderden zoekwoorden, op basis van o.a. het aantal maandelijkse zoekopdrachten en de concurrentie in de top 10. Daaruit filter ik de combinaties waarop je zeker kunt scoren. Je krijgt de complete lijst en een ‘shortlist’ met de combinaties die jou meer klanten en omzet opleveren.

De gevonden zoekwoorden kun je strategisch in je website verwerken en ik laat je ook precies zien hoe. Je kunt dus direct aan de slag met het beter vindbaar maken van je website en het werven van meer klanten.

Waarom zoekwoordenonderzoek uitbesteden?
• Zoekwoorden analyse is saai en tijdrovend
• Kies je de verkeerde zoekwoorden, dan is SEO zinloos
• SEO Zwolle beschikt over gespecialiseerde software
• Voor een geringe investering maak je je website beter vindbaar

Meer info: rutger@seozwolle.nl | 06 – 425 789 89

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.