Training SEO, bloggen en Content Marketing

Rutger Steenbergen van SEO Zwolle geeft al jaren succesvolle SEO en online marketing trainingen, in Zwolle en Utrecht (voor Frankwatching). Deze trainingen zijn ook incompany beschikbaar. Dit zijn de opties.

Training-seozwolle-1SEO Training in Zwolle

SEO is niet moeilijk, maar er zijn 2 grote nadelen: het kost veel tijd en uitbesteden is duur. Daarom laat ik je precies zien hoe je SEO zelf doet.

Training-seozwolle-2Incompanytraining van SEO Zwolle

Kies je voor een incompanytraining dan bespreken we vooraf precies de wensen en aandachtspunten van jouw organisatie. Pas als je volledig tevreden bent met de trainingsopzet gaan we van start. Ik gaf deze training o.a. bij het CBS, AVRO en de Koninklijke Bibliotheek.

Training-seozwolle-3Frankwatching-training Schrijven voor SEO

Wil jij weten hoe jouw content gelezen en gevonden wordt via Google? En hoe je hier het beste op kunt inspelen bij het schrijven van teksten? Dan is deze praktische training een echte aanrader.

Training-seozwolle-4Frankwatching-webinar SEO voor tekstschrijvers

Bij goede SEO-teksten komt veel meer kijken dan pagina’s volschrijven met veelgebruikte combinaties. Waar zoeken mensen op? Met welke intentie? En hoe houd je daar rekening mee in je teksten?

Training-seozwolle-5Boek: Schrijven voor SEO

Op internet concurreer je met miljoenen websites. Hoe val je toch op? In dit praktische boek laat ik je zien hoe je krachtige webteksten schrijft die scoren bij zoekmachines. Deelnemers aan mijn trainingen krijgen het boek gratis.