Maak je website beter vindbaar en werf gratis klanten

“De cursus gaf precies wat ik dacht. Veel informatie toegespitst op mijn eigen situatie. Handige tools en alles wat ik ooit gelezen had netjes bij elkaar. Seo is soms schreeuwerig, Rutger helemaal niet.”
-Chiel Voerman

Beste lezer,

Rutger Steenbergen, trainer.

Heb je een website, dan heb je dat gemeen met tientallen miljoenen andere mensen. Een website of webshop beginnen is makkelijker dan ooit en het kan al voor een paar tientjes. Maar wat heb je aan een website als hij geen klanten oplevert?

Trekt jouw website nu nauwelijks bezoekers, dan is het net een prachtig restaurant op een industrieterrein. Je kunt nog zo lekker koken, maar klanten vinden je niet. Je hebt dus bezoekers nodig en het liefste zo gericht mogelijk: mensen die op dit moment op zoek zijn naar jouw producten en diensten. Anders kopen ze bij de concurrent.

Zoekmachine gebruikers melden zich gratis én zijn op zoek naar jouw oplossing

Er zijn talloze manieren om meer bezoekers op je website te krijgen, bijvoorbeeld via social media en Google Adwords-adverteren.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is misschien wel het interessantste, want:

  • Als mensen informatie zoeken via Google hebben ze vaak een koop-intentie
  • Bezoekers via zoekmachines zijn gratis
  • Zoekmachine-gebruikers komen uit zichzelf, dus ook in het weekend of als je lekker lui op de bank ligt.

SEO klinkt ideaal en het is ook niet moeilijk, maar er is één groot nadeel: zoekmachine optimalisatie kost veel tijd en het vereist een systematische aanpak. Daarom is uitbesteden duur, maar nou komt het mooie:

Ik laat je precies zien hoe je SEO zelf doet

Aanmelden SEO-Training

Eenvoudig te volgen SEO Stappenplan

Al vijf jaar geef ik SEO-trainingen voor onder andere FrankWatching, de AVRO en de Koninklijke Bibliotheek. Daarin laat ik deelnemers precies zien wat ze moeten doen om hoger te scoren bij de zoekresultaten, zodat ze meer klanten en bezoekers werven. En het mooie is, het werkt! Kijk maar naar deze reacties.

Dit zeggen deelnemers over de SEO Training

“Absolute aanrader voor iedere professional die een serieuze voorsprong op zijn of haar concurrenten wil hebben.

Mitch Huguenin (iWords.nl) | Beoordeling: 10 

testimonial-2“Leerzame SEO training, met een duidelijke uitleg. Praktische tips voor de website. krijgt uitgebreide handleiding mee zodat je alles nog door kan lezen na zo’n enerverende dag.”

Angelique Waarlé | Beoordeling: 8,8 

“Prima training voor beginners maar ook voor gevorderden nog goede tips gehoord. Rutger heeft duidelijk veel ervaring en put ook uit zijn eigen praktijk. Aanrader dus.”

Martin Haasjes | Beoordeling: 8 

patrick-lauwers“Uitstekende cursus. Helder uitgelegd en zeer bruikbaar. Goede reader als naslagwerk. De cursus is interactief en geeft ook advies over je eigen website.”

Patrick Lauwers | Beoordeling: 8,6

test-3“Rutgers kracht is dat hij informatie zo weet over te brengen dat het voor iedereen meteen praktisch toepasbaar is. Daar heb je dus gewoon echt iets aan.”

Jan Willem Wensink | Beoordeling: 8 

Nu is mijn vraag aan jou. Blijf jij doorworstelen met een slecht presterende website? Of mag ik je in één dag laten zien met welke stappen je gegarandeerd meer bezoekers en klanten werft met je website?

Aanmelden SEO-Training

Meld je aan voor mijn SEO-training voor hij vol zit

schrijven-voor-seoMijn SEO training ‘Kom hoger in Google’ wordt beoordeeld met gemiddeld een 8,5 en ik geef hem slechts enkele keren per jaar. Als je deelnemer ontvang je:

  • Een uitstekende en praktische training, met volop ruimte voor jouw vragen
  • Een uitgebreide lunch
  • Mijn boek ‘Schrijven voor SEO in 60 minuten’
  • Een quick-scan van jouw website met directe verbeterpunten
  • Zijn er na afloop zaken onduidelijk, dan mag je altijd mailen

Om iedereen voldoende aandacht te geven zijn er slechts 10 plekken beschikbaar, en die zijn vaak snel vergeven. Wil je erbij zijn en van je website een geautomatiseerde topverkoper maken? Meld je dan nu aan via rutger@seozwolle.nl

Nieuwe SEO Training: Kom hoger in Google

Datum: vrijdag, 17 februari, 2017
Plaats: Zwolle
Tijd: 9.30 uur / 16.00 uur (incl. lunch)
Investering: € 300 euro (excl. btw) Inclusief worksheets en boek Schrijven voor SEO

Meld je aan via rutger@seozwolle.nl

Op jouw online succes,

Rutger Steenbergen
SEO Zwolle

P.S. “Jouw tijd is ook geld,” zei ooit iemand tegen me en het was een enorme eye-opener.

Je kunt SEO zelf leren, maar het kost je heel veel tijd en dan weet je nog niet wat werkt en wat niet. Neem je deel aan mijn SEO-training, dan ben je in een dag helemaal bij en kun je grote stappen zetten met je bedrijf. Het is de investering dubbel en dwars waard.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.