Salespage gratis meer bezoekers 2015

header-gratis-meer-bezoeker

Beste lezer,

Rutger-SteenbergenHeb je je ooit afgevraagd waarom sommige mensen een succesvolle website hebben en jij maar geen klanten werft?

 • Je site ziet er goed uit
 • De afbeeldingen en teksten zijn prachtig
 • Je hebt je grondig verdiept in je doelgroep

En toch levert hij nauwelijks iets op. Wat gaat er mis? Het antwoord is simpel… bezoekers.

Een website zonder bezoekers is als een winkel zonder klanten

Zonder ‘traffic’ heb je weinig aan een website. Bezoekers zijn namelijk de klanten in jouw’winkel en als niemand je zaak binnenloopt verkoop je ook niets. Zo simpel is het.

Laat jij door een gebrek aan websitebezoekers omzet, aanvragen en opdrachten liggen? Of ontdek je liever hoe je heel gericht de juiste mensen op je website krijgt? Lees dan snel verder…

Stel je eens voor…

 • Je krijgt dagelijks aanvragen en bestellingen per e-mail. Automatisch
 • Door bewuster gebruik van social media heb je meer succes in de helft van de tijd
 • Je weet precies hoe klanten  en zoekmachines laaiend enthousiast worden over jouw website
 • Vanaf nu nemen de bezoekersaantallen naar jouw website toe, elke dag opnieuw

En dat kun jij ook!

De oplossing voor jouw slecht presterende website is namelijk slechts een paar muisklikken van je verwijderd, want dit is het e-book:

gratis-meer-bezoeker-2

[ez_big_btn color=”blue” url=”https://www.paypro.nl/product/Gratis_meer_bezoekers_op_je_website/21855″ target=”_self” circle=”yes”]Bestel het e-book[/ez_big_btn]

 

Niet meer koud bellen, maar klanten die jou bellen!

Toen ik begon met websites maken zag ik het helemaal zitten. Ik maakte gratis websites met Joomla en sleutelde er net zo lang aan tot ze helemaal perfect waren. Ze trokken alleen totaal geen bezoekers en ik wist ook niet hoe ik dat kon veranderen.

Na maanden doorploeteren besloot ik dat het anders moest. Ik verdiepte me in zoekmachine optimalisatie, social media en andere manieren om bezoekers te trekken en langzaam maar zeker begon het te lopen. Mijn site trok dagelijks tientallen en later honderden bezoekers en klanten kwamen opeens naar mij toe.

Al mijn kennis op een presenteerblaadje

Om jou de teleurstelling van een slecht presterende website te besparen heb ik het e-book ‘Gratis meer bezoekers op jouw website’ geschreven.

In het e-book ontdek je 75 bewezen tips en strategieen om meer bezoekers op jouw website te krijgen.

Het kostte mij enorm veel tijd, frustratie en slapeloze nachten om het allemaal uit te zoeken en nu krijg jij het op een presenteerblaadje.

Dit zeggen lezers over het e-book

“Prima boek voor wie zijn site op de kaart wil zetten”

michiel-brand“Een eigen website is vaak een eerste stap voor veel ondernemers, maar een echt succes van je website maken is nog niet zo eenvoudig. In dit praktische e-book geeft Rutger Steenbergen een hoop tips om je hiermee op weg te helpen.”

“Het boek behandelt alle noodzakelijke ingrediënten voor een succesvolle website: van doelgroepenonderzoek tot usability en van contentmarketing tot zoekmachineoptimalisatie.”

“Het boek leest makkelijk weg door zijn prettige opmaak en bevat handige links naar online tools en achtergrondartikelen. Kortom, een prima boek voor diegenen die meer online succes willen behalen en hun website op de kaart willen zetten.”

Michiel Brand

“Een must”

jos-veldwijk“Dit boek van Rutger is een must voor iedereen die structureel meer websitebezoekers en klanten wil.”

“Het leest gewoon erg prettig en zit bomvol tips die iedereen kan begrijpen en toepassen. Ga ermee aan de slag en je zult zien dat het werkt.”

Jos Veldwijk

“Een schat aan bruikbare tips!”

tonny-duiveman“Gemakkelijk te lezen e-book met een schat aan bruikbare tips over waar je rekening mee moet houden als je online succes wil zijn, worden of blijven.”

Tonny Duiveman

“Dit e-book is de blauwdruk voor iedereen met een eigen website.”

leendert-nauta‘Gratis meer bezoekers op jouw website’ is een handig en nuttig e-book met heel veel uitgebreide tips en tricks hoe je meer bezoekers naar je website kunt krijgen.

Dat deze jongen weet waarover hij schrijft is gelijk duidelijk. De tips en tricks zijn to the point en leerzaam. Geen moeilijk taal, duidelijke info die direct toepasbaar is op iedere website.

Verwacht geen lange stukken saaie tekst over zoekmachine optimalisatie en moeilijke programmeertaal, hij legt alles uit aan de hand van duidelijke teksten en afbeeldingen.

Voor de beginner is deze informatie zéér nuttig, zelfs de gevorderde internet ondernemer zal veel nieuwe informatie uit de tips halen.

Leendert Nauta

“Informatief en zeer overzichtelijk”

ingrid“Informatief, zeer overzichtelijk ebook met superhandige eenvoudig uit te voeren tips. Kortom een aanrader.”

Ingrid Ferwerda-Jacobs

“Een must have voor iedereen die succesvol wil worden op internet”

monique-appels“Dit e-book is een goed opgezette, duidelijke handleiding om nog beter jouw online business te kunnen voeren.”

“Gratis meer bezoekers op jouw website’ gaat ervan uit dat jouw website het hart van jouw bedrijf gaat worden. Daarom is dit e-book geschikt voor iedereen die wil gaan beginnen met internet marketing of die al een tijdje bezig is maar tegen zaken aanloopt die hem belemmeren te groeien.”

“Het is een gestructureerd verhaal, eerlijk en zonder mooie praatjes. Een goede online business is gewoon hard werken, niet slapend geld verdienen. Zelf heb ik al enige ervaring in internet marketing maar ik heb heel veel waarde uit dit boek kunnen halen.”

Monique Appels

 

[ez_big_btn color=”blue” url=”https://www.paypro.nl/product/Gratis_meer_bezoekers_op_je_website/21855″ target=”_self” circle=”yes”]Bestel het e-book[/ez_big_btn]

 

Dit én meer ontdek je in het e-book

Het e-book ‘Gratis meer bezoekers op jouw website’ behandelt verschillende thema’s in tientallen praktische tips. Je kunt daarbij denken aan:

Klanten werven via zoekmachines

Op dit moment zijn mensen op zoek naar jouw producten en diensten. Via zoekmachines stuur je ze gratis naar jouw website, en in het e-book ontdek je hoe.

Gebruik de kracht van gratis

Iedereen vindt het leuk om een cadeautje te krijgen. Sterker nog: mensen willen dan vaak iets terug doen. Ik laat je in heldere stappen zien hoe je dit principe eenvoudig en slim toepast op je website.

Waarom bloggen een ideaal marketingmiddel is

In het e-book lees je alles over de kracht van bloggen. Met een blog deel je waardevolle informatie, zonder te verkopen. Zo word jij de expert, waar mensen graag zaken mee doen. Ook als je duurder bent dan een concurrent.

Social media effetiever gebruiken

Social media is populair, maar als je het niet bewust inzet kost het alleen maar tijd. Ontdek hoe je meer bezoekers en klanten krijgt in de helft van je kostbare tijd.

Messcherpe online strategieën

In ‘Gratis meer bezoeker op je website’ ontdek je bewezen internet strategieën, die je zó kunt kopiëren. Zo lees je hoe je je ideale klant definieert en opzoekt. Zo kun je heel gericht – en zonder tijdverlies – aan je onderneming werken.

 

Niet tevreden? Geld terug!

Ik ben ervan overtuigd dat jij meer traffic, klanten en omzet krijgt na het lezen en opvolgen van de tips in mijn e-book.

Lukt het jou binnen 30 dagen niet, dan stort ik het aankoopbedrag terug, zonder vragen te stellen.

Er zijn geen uitzonderingen, kleine lettertjes of vervelende manieren om je onder druk te zetten, want dat is allemaal niet nodig.

Het e-book ‘Gratis meer bezoekers op je website’ is zijn geld dubbel en dwars waard en je mag het 30 dagen uitproberen. Je hebt dus niets te verliezen.

[ez_big_btn color=”blue” url=”https://www.paypro.nl/product/Gratis_meer_bezoekers_op_je_website/21855″ target=”_self” circle=”yes”]Bestel het e-book[/ez_big_btn]

 

Maar wacht, er is meer!

Bestel je het e-book ‘Gratis meer bezoekers op je website’ direct dan ontvang je niet alleen het e-book, maar ook nog eens 4 bonussen!

 

Jouw exclusieve Bonus #1

Videotraining: ‘Zo maak je gratis een WordPress website’

cameraHeb je nog geen website, of hik je tegen de hoge kosten van een website aan? Daar is aan gedacht, want bij het e-book krijg je een 5-delige videotraining.

In de 5 delige videotraining leer je stap voor stap hoe je een professionele website maakt met het gratis CMS WordPress.

 

Jouw exclusieve Bonus #2

Usability Checklist: hoe gebruiksvriendelijk is jouw site?

checklistAls potentiële klanten op een ding afhaken, dan is het wel een gebruiksonvriendelijke website.

Met de Gratis Usability Checklist bepaal je hoe je gebruiksvriendelijk jouw website is, en welke dingen je kunt verbeteren.

 

 Jouw exclusieve Bonus #3

Bonus-video: Maak slim en snel meer content

cameraEen succesvolle website valt en staat met waardevolle content, maar hoe kom je hieraan als je niet zo’n schrijver bent? In deze Bonus Video ontdek je 10 slimme manieren die je direct kunt toepassen.

 

 Jouw exclusieve Bonus #4

Gratis Rapport: Maak je webshop zoekmachine vriendelijk

rapportZoekmachine optimalisatie (SEO) is een geweldige manier om gratis meer bezoekers op je website te krijgen.

SEO werkt bij webshops vaak net even anders en dit gratis rapport laat zien welke verbeteringen je direct kunt doorvoeren.

 

  Jouw exclusieve Bonus #5

Levenslang gratis updates

rapportVernieuw ik een e-book of online training dan behoud ik me het recht voor de prijs te verhogen. Prijsverhogingen gelden echter niet voor bestaande klanten, want heb je eenmaal gekocht dan heb je levenslang recht op gratis updates.

 

[ez_big_btn color=”blue” url=”https://www.paypro.nl/product/Gratis_meer_bezoekers_op_je_website/21855″ target=”_self” circle=”yes”]Bestel het e-book[/ez_big_btn]

 

Wat kost dat?

Hoeveel heb jij ervoor over om jouw website vandaag nog beter vindbaar te maken? Voor een training of een workshop betaal je zo 250 euro en dan weet je nog niet wat het oplevert.

Met het e-book ‘Gratis meer bezoekers op je website’ krijg je niet alleen 110 pagina’s boordevol waardevolle tips en strategieën om veel meer bezoekers naar je website te trekken, maar weet je ook precies wat je moet doen om van die bezoekers klanten te maken.

Daarom nogmaals de vraag: Hoeveel is het e-book ‘Gratis meer bezoekers op je website’ en de 5 waardevolle bonussen denk je waard? Je krijgt toegang tot het e-book voor slecht 27 euro (ja, je leest het goed!)

Jouw online succes is mijn doel en daarom bied ik ‘Gratis meer bezoekers op je website’ tijdelijk aan voor de introductieprijs van  27 euro, zodat iedereen het kan betalen.

Nog even alles op een rij

Laat ik nog eenmaal precies vertellen wat je krijgt als je het e-book nu bestelt:

Dit is wat je krijgt als je nu bestelt

 • PDF e-book boordevol tijdbesparende website-tips en trucs die je gegarandeerd meer bezoekers opleveren
 • Geen ingewikkelde theorie, maar uitsluitend eenvoudig te volgen strategieën en stappenplannen
 • Direct te downloaden e-book: binnen 5 minuten kun je aan de slag
 • Verbeter je website in jouw tempo, je hebt geen dure consultant of training nodig
 • Levenslang gratis levenslange updates
 • 5 Bonussen om nog meer rendement te halen uit je site
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie. Je loopt dus geen enkel risico.

 

Wil jij meer bezoekers, meer omzet en meer enthousiaste fans die vaker bij je kopen? Aarzel dan niet en bestel ‘Traffic Explosie’ voor de tijdelijke introductieprijs van slechts 27 euro

 

[ez_big_btn color=”blue” url=”https://www.paypro.nl/product/Gratis_meer_bezoekers_op_je_website/21855″ target=”_self” circle=”yes”]Bestel het e-book[/ez_big_btn]

 

Op jouw online succes,

Rutger Steenbergen
SEO Zwolle

P.S. Ik sta volledig achter de kwaliteit van mijn producten. Je hebt daarom een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Ben je binnen 30 dagen niet tevreden, dan stort ik het aankoopbedrag zonder vragen te stellen terug. Je hebt dus niets te verliezen.

P.P.S. De introductieprijs van €27,- is tijdelijk en kan elk moment worden verhoogd. Profiteer dus nu van deze introductieprijs.