Nieuwsbrief verzenden: gebruik je ruimte optimaal

By Rutger Steenbergen | E-mail marketing

jul 27
E-mail marketing tips: maak jij deze fouten ook?

Nieuwsbrief verzenden: klik hier voor de online versie

Vaak staat er een klein zinnetje bovenaan een nieuwsbrief: ‘Is deze e-mail nieuwsbrief niet goed zichtbaar, klik dan hier voor de online versie’. De mededeling oogt onschuldig, maar als e-mail verzender kun je deze spaarzame ruimte veel gebruiken. Hoe? Simpel door hem te combineren met je belangrijkste call to action, bijvoorbeeld: Nu! 50% korting op alle tv’s. Bekijk deze aanbieding online.

Door de online-versie mededeling te combineren met een call to action raakt een potentiële afhaker mogelijk toch geïnteresseerd. Omdat hij bovenin de nieuwsbrief staat is het bovendien een extra prikkel voor de scannende lezer. Kortom: een kleine wijziging met mogelijk grote gevolgen.

Lees ook over e-mail marketing

Interessant? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en download direct de Gratis SEO Handleiding. SEO Zwolle volgen op Twitter kan natuurlijk ook.

About the Author

Voor een succesvolle website heb je 3 dingen nodig: een uniek verhaal, een doelgerichte website én gerichte bezoekers. Ik bezorg ze je alle drie. Met blogs, boeken, trainingen en SEO-ondersteuning.