Landingpage Twitter e-book

banner-twitter-ebook

Beste ondernemer,

Rutger-Steenbergen

Rutger Steenbergen, auteur bestseller Schrijven voor SEO.

Binnenkort:

 • Werf jij nieuwe klanten via Twitter
 • Profileer je je als autoriteit, zodat je trouwe fans krijgt die graag bij je kopen.
 • Vergroot je eenvoudig je netwerk en krijg je meer opdrachten toegespeeld.
 • En dat ook nog eens helemaal GRATIS!

Dat klinkt te mooi om waar te zijn, zeg je? Lees dan snel verder.

“Twitter, wat moet ik ermee?”

Twitter, wat moet je ermee? Weer iets dat veel tijd kost en je hebt het al zo druk. Waarom zou je trouwens al die berichtjes van wildvreemden lezen? Twitter levert je toch niets op…

2014-04-08_194331

Komt je dit bekend voor en gebruik je Twitter daarom niet of nauwelijks? Dat is zonde, want Twitter is een geweldig middel voor jouw onderneming. Werf nieuwe klanten, vind gratis gemotiveerd personeel en vergroot je naamsbekendheid.

Hoe kan het dan dat zoveel ondernemers een hekel hebben aan Twitter? Simpel: ze zetten Twitter niet effectief in en verspillen daardoor hun kostbare tijd. Zonder enig resultaat.

Stel je eens voor, meer klanten in 15 minuten per dag…

….gewoon vanuit je luie stoel. Of meer verkopen aan bestaande klanten, omdat je de band versterkt. Het is een fluitje van een cent als je Twitter effectief en doelgericht inzet en jij kunt het ook.

Twitter effectief leren gebruiken kost alleen veel tijd en met een eigen bedrijf heb je het al zo druk. Ben je parttime ondernemer dan heb je helemaal je handen vol aan opdrachten, je gewone baan, de administratie en je gezin. Je hebt simpelweg geen tijd om het uiterste uit Twitter te halen.

Nou komt het goede nieuws: als ervaren internetjournalist en online marketeer help ik je door precies te laten zien hoe jij Twitter effectief inzet voor het aantrekken van nieuwe klanten en het vergroten van je winst!

Niet in een ingewikkeld boek, maar in een praktische handleiding boordevol stappenplan waarmee je over 2 minuten al aan de slag kunt..

Dit is het e-book Twitter Marketing Meester…

2014-04-08_192458

Dit 80 pagina’s tellende e-book (PDF) staat boordevol stappenplannen, tips en slimme trucs om met minimale middelen maximaal rendement te halen uit Twitter.

Dit is een voorproefje van de dingen die je leert

 • Twitter als een pro in 30 minuten

Je weet voortaan precies waar je moet klikken en welke knop wat doet. Zo mis je nooit meer belangrijke tweets.

 • Stippel in 5 stappen een onweerstaanbare Twitter Strategie uit

Stop je kostbare tijd in tweets die je contacten en klanten opleveren.

 • 30 bewezen Top Tweets (inclusief voorbeelden)

Met deze lijst zit je nooit meer zonder inspiratie en blijf je onder de aandacht van jouw doelgroep.

 • Meer klanten en winst met Twitter…met minimale inspanningen

Ook als je druk bent biedt Twitter volop kansen. Ontdek hoe je ze slim benut.

 • 10 onmisbare tips om meer reacties uit te lokken (Bonus!)

Twitter draait om de dialoog. Met deze tips kom je in contact met toekomstige klanten

 • Meet jouw succes en word nog succesvoller

Zomaar Twitteren kost veel tijd en levert niets op. Wat werkt wel? Je leert hoe je het meet en hoe
jij je voordeel ermee doet.

En dat is nog maar het begin… 

 

[ez_big_btn color=”red” url=”https://www.paypro.nl/product/Help_wat_moet_ik_met_Twitter/21854″ target=”_self” circle=”no”]Download het e-book[/ez_big_btn]

 

Dit zeggen lezers over het e-book

Bomvol handige tips

rene-greve“Dit ebook is een must voor iedereen die zichzelf de vraag stelt: ‘Wat moet Ik nou met Twitter?’ of ‘Het interesseert toch niemand dat ik …?’ Het staat bomvol handige tips voor beginners op Twitter. Wat moet je doen, maar vooral Wat moet je laten! Een aanrader!

René Greve

Een compleet overzicht

olga-van-brug“Door middel van handige schermprintjes en veel voorbeelden uit de praktijk krijg je praktische en makkelijk toepasbare tips. Ik vind de informatie over het meten van de resultaten heel interessant.”

“Verder krijg je nog veel handige links en de bonus is heel handig. Kortom een compleet overzicht om op een snelle manier met veel plezier én resultaat te gaan twitteren.”

Olga van Brug

In een ruk uitgelezen

chris-rommers“Ik heb het e-book in een ruk uitgelezen, daarbij geholpen door Rutgers prettige schrijfstijl. En ik ben op genoeg nieuwe ideeën gekomen om absoluut geen spijt te hebben van deze paar tientjes diepte-investering.”

“Te meer omdat het gratis erbij verkregen bonus e-book “25 Onmisbare Twitter Tools” daarbovenop nog eens een hele mooie opsomming gaf van allerlei interessanteTwitter-tools (grotendeels gratis) waarvan ik minstens de helft nog niet kende.”

Chris Rommers – Webgenerator

Scheelt uren uitzoekwerk

henk-van-der-duim“Het ebook leest lekker weg, dit heeft zeker te maken met de schrijfstijl van Rutger. Naast dat het ebook mij ook weer eens scherp gezet heeft met betrekking tot Twitter is het gratis erbij verkregen ebook “25 Onmisbare Twitter Tools” erg handig. Het scheelt uren uitzoekwerk!”

Henk van der Duim – Social Crowd

 

Niet tevreden? Geld terug!

Ik ben ervan overtuigd dat jij meer traffic, klanten en omzet krijgt na het lezen en opvolgen van de tips in mijn e-book.

Lukt het jou binnen 30 dagen niet, dan stort ik het aankoopbedrag terug, zonder vragen te stellen. Er zijn geen uitzonderingen, kleine lettertjes of vervelende manieren om je onder druk te zetten, want dat is allemaal niet nodig.

Het e-book ‘Gratis meer bezoekers op je website’ is zijn geld dubbel en dwars waard en je mag het 30 dagen uitproberen. Je hebt dus niets te verliezen.

 

[ez_big_btn color=”red” url=”https://www.paypro.nl/product/Help_wat_moet_ik_met_Twitter/21854″ target=”_self” circle=”no”]Download het e-book[/ez_big_btn]

 

Maar wacht, er is meer!

Bestel je het e-book ‘Gratis meer bezoekers op je website’ direct dan ontvang je niet alleen het e-book, maar ook nog eens 4 bonussen!

 

Jouw exclusieve Bonus #1

Gratis rapport: 25 tijdbesparende Twitter Tools

twitter-1Met de 25 tijdbesparende Twitter Tools uit dit e-book haal je echt alles uit Twitter en neem je een nog grotere voorsprong op je concurrenten. Een must-have kortom, en je betaalt er niets voor als je nu bestelt.

 

Jouw exclusieve Bonus #2

Gratis rapport: Zo krijg jij meer Twitter-volgers

checklistTwitter, je kunt er veel tijd insteken, maar zolang je weinig volgers hebt bereikt jouw boodschap ook weinig potentiële opdrachtgevers. Hoe kom je nu aan meer volgers? Deze 50 tips helpen op je weg.

 

 Jouw exclusieve Bonus #3

Gratis video:  Succesvol Twitteren in 18 taken 

cameraJe kunt lezen over Twitter, maar het meeste leer je als je gewoon doet. In de bonus-video ‘Succesvol Twitteren in 18 taken’ krijg je 18 opdrachten om snel aan de slag te gaan met Twitter. Zet de video na elke taak op pauze, probeer het zelf en bekijk dan de oplossing in de video.

 

 Jouw exclusieve Bonus #4

Gratis MP3 (podcast): De 25 do’s en don’ts van Twitter

rapportWat moet je vooral doen op Twitter en wat juist niet? Ontdek het in deze exclusieve, 25 minuten durende podcast (MP3).

 

  Jouw exclusieve Bonus #5

Gratis Hootsuite Handleiding

rapport

Wil je serieus werk maken van social media, dan kost het updaten van berichten en het voeren van conversaties veel tijd. Een social media dashboard als Hootsuite biedt in zo’n geval uitkomst.

Met Hootsuite verzamel je al je sociale netwerken in een centrale plaats, een online dashboard. Zo houd je overzicht en kun je berichten eenvoudig via meerdere kanalen verspreiden.
Hoe het precies werkt lees je in deze handleiding.

 

[ez_big_btn color=”red” url=”https://www.paypro.nl/product/Help_wat_moet_ik_met_Twitter/21854″ target=”_self” circle=”no”]Download het e-book[/ez_big_btn]

 

Nog even alles op een rij

Laat ik nog eenmaal precies vertellen wat je krijgt als je het e-book nu bestelt:

Dit is wat je krijgt als je nu bestelt

 • PDF e-book boordevol tijdbesparende website-tips en trucs die je gegarandeerd klanten opleveren
 • Geen ingewikkelde theorie, maar uitsluitend eenvoudig te volgen strategieën en stappenplannen
 • Direct te downloaden e-book: binnen 5 minuten kun je aan de slag
 • Verbeter je website in jouw tempo, je hebt geen dure consultant of training nodig
 • Levenslang gratis levenslange updates
 • 5 Bonussen om nog meer rendement te halen uit je site
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie. Je loopt dus geen enkel risico.

 
Wil jij meer bezoekers, meer omzet en meer enthousiaste fans die vaker bij je kopen? Aarzel dan niet en bestel ‘Twitter Marketing’ voor de tijdelijke actieprijs van slechts 17 euro!

 

[ez_big_btn color=”red” url=”https://www.paypro.nl/product/Help_wat_moet_ik_met_Twitter/21854″ target=”_self” circle=”no”]Download het e-book[/ez_big_btn]

 

Op jouw online succes,

Rutger Steenbergen
SEO Zwolle

P.S. Ik sta volledig achter de kwaliteit van mijn producten. Je hebt daarom een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Ben je binnen 30 dagen niet tevreden, dan stort ik het aankoopbedrag zonder vragen te stellen terug. Je hebt dus niets te verliezen.

P.P.S. De introductieprijs van €17,- is tijdelijk en kan elk moment worden verhoogd. Profiteer dus nu van deze actieprijs.