Incompany training van SEO Zwolle

Schrijven voor seo

Rutger Steenbergen met zijn boek Schrijven voor SEO.

Doen is de beste manier van denken, blijkt uit verschillende onderzoeken.

Daarom geeft  Rutger Steenbergen van SEO Zwolle al jaren praktische SEO en online marketing trainingen, in Zwolle en Utrecht (voor Frankwatching). Deze trainingen zijn ook incompany beschikbaar.

Waarom een incompany training van SEO Zwolle?

Bij trainingen met een open inschrijving  is het publiek heel divers.  Dat  levert een prettige dynamiek op, maar de niveauverschillen zijn vaak groot. Met een incompany-training bij jou op locatie voorkom je dit.

Kies je voor een incompany-training dan bespreken we vooraf precies jouw wensen en leerpunten. Dit vormt de basis voor een trainingsopzet en pas als je hier volledig tevreden mee bent gaan we van start. Ik maak de training dus perfect op maat, en dat is niet het enige voordeel.

  • Alle voorbeelden tijdens de presentatie zijn  afkomstig van jullie site. Met de verbeterpunten kun je direct aan de slag.
  • De training is volledig gericht op de afgesproken onderwerpen en leerdoelen
  • Ik kom naar jullie toe en dat bespaart tijd en reiskosten
  • Er is nauw contact met de trainer en dat kan ook over een langere termijn

Meer info: rutger@seozwolle.nl | 06 – 425 789 89

Deze organisaties gingen je voor

Rutger Steenbergen gaf incompany-trainingen bij o.a:

  • De Koninklijke Bibliotheek
  • Saxion Hogescholen
  • Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)
  • AVRO
  • Van Doorne Advocaten
  • St Jansdal Ziekenhuis

Waarom een incompany training van SEO Zwolle?

Gratis boek voor deelnemers.

Zoekmachine optimalisatie en online marketing hoeft niet moeilijk te zijn, maar je verliest je al snel in details en technische verhandelingen.

Ik doe dat niet en laat je in klare taal zien wat werkt, wat niet en vooral  hoe je die kennis toepast. Met praktische oefeningen en volop ruimte voor discussie en humor. En dat slaat aan, blijkt uit onderstaande aanbevelingen.

In 2013 verscheen mijn boek Schrijven voor SEO  bij uitgeverij Haystack, en dit enthousiast ontvangen debuut bereikte positie 20 bij de Managementboek Top 100.
Deelnemers aan de incompany training ontvangen het boek gratis.

Meer info: rutger@seozwolle.nl | 06 – 425 789 89

Dit zeggen deelnemers over de incompany-training

“De training Schrijven voor SEO is een echte aanrader! Je leert veel en krijgt tips & tricks om je website direct beter vindbaar te maken voor Google.”

Sandra Hulsenboom

“De training van SEO Zwolle heeft me een uitgebreide kijk in de keuken van het SEO-schrijven gegeven. Ik ben blij met de heldere uitleg en alle ingredienten die ik aangereikt heb gekregen voor het ultieme SEO-recept.”

Ingrid Segers

“Duidelijke uitleg over SEO op zo’n manier dat je er direct zelf mee aan de slag kunt.”

Maike Keuben

“Absolute aanrader voor iedere professional die een serieuze voorsprong op zijn of haar concurrenten wil hebben. Dankzij de uitleg en tips van Rutger kun je direct zelf aan de slag om de vindbaarheid van je website aanzienlijk te verbeteren. De sfeer tijdens de training is comfortabel. Veel ruimte voor feedback en vragen. Kortom: aanbevolen!”

Mitch Huguein

Meer info: rutger@seozwolle.nl | 06 – 425 789 89