Gratis nieuwsbrieven versturen met MailChimp

Headline1-email-marketing-m

Rutger Steenbergen - SEO Zwolle

Van: Rutger Steenbergen
Onderwerp: Werf vandaag nog gratis klanten met nieuwsbrieven!

Beste collega-ondernemer,

Wil jij:

 • Meer naamsbekendheid?
 • Meer omzet?
 • Meer klanten?
 • Meer aanvragen?
 • En meer winst?

Dan kan dat wel eens makkelijker zijn dan je denkt en ik laat je éxact zien hoe. Lees snel verder. 

 

“Mensen doen pas zaken als ze je vertrouwen”

2014-06-10_224139E-mail marketing is een van de oudste vormen van online marketing, maar het is nog steeds springlevend. Via nieuwsbrieven bouw je een hechte band op met je lezers, zodat ze je aardig vinden, ze je leren kennen en ze je gaan vertrouwen.

Staan ze eenmaal voor de aanschaf van jouw product of dienst, dan ben jij degene die ze bellen, want ze kennen je al en je hebt verstand van zaken. Jij bent kortom dé expert en daar willen ze voor betalen!

 

Klantenwervende nieuwsbrieven versturen, zonder daar een cent voor te betalen?

Het klinkt te mooi om waar te zijn. Helemaal als je bedenkt dat elke nieuwsbrief die je verstuurt nieuwe aanvragen, klanten en omzet oplevert. Toch is het geen sprookje en verstuur je nu geen (of zelden) nieuwsbrieven, dan kun je daar binnen een uur gegarandeerd verandering in brengen, want dit is:

nieuwsbrieven-mailchimp 

[ez_big_btn color=”blue” url=”https://www.paypro.nl/product/Gratis_nieuwsbrieven_versturen_met_MailChimp/21856″ target=”_self” circle=”yes”]Bestel het e-book[/ez_big_btn]

 

E-book Gratis nieuwsbrieven versturen met MailChimp

Nieuwsbrieven versturen lijkt ingewikkeld, maar in het e-book ‘Gratis nieuwsbrieven versturen met MailChimp’ laat ik je stap voor stap zien hoe jij binnen een uur GRATIS je eerste e-mail nieuwsbrief verstuurt: van het importeren van e-mail adressen tot het ontwerpen en versturen van je eerste nieuwsbrief. 

screenshot-2

Screenshot uit het 45-pagina’s tellende e-book.

 

Gebruik MailChimp tot 2000 abonnees gratis

MailChimp kun je tot 2000 abonnees gratis gebruiken. Verstuur je nu niet – of nauwelijks – nieuwsbrieven dan laat je dus geld op tafel liggen, zo simpel is het. Begin daarom vandaag nog met het versturen van nieuwsbrieven.

nieuwsbrieven-versturen  

Tijdelijk 2 e-books voor de prijs van 1!

Na het lezen van het e-book ‘Gratis nieuwsbrieven versturen met MailChimp’ weet je hoe je professionele nieuwsbrieven verstuurt. Maar je weet nog niet wat je erin moet zetten, en daarom heb ik een tweede e-book geschreven.

In het bonus e-book ‘Winnen met klantenwervende nieuwsbrieven’ laat ik je zien hoe je van jouw nieuwsbrief een doorslaand succes maakt.

In het bonus e-book Winnen met klantenwervende nieuwsbrieven ontdek je:

 • Hoe met een simpele truc twee keer zoveel mensen je nieuwsbrief openen.
 • Hoe je eenvoudig duizenden mensen op je adreslijst krijgt
 • Wat je vooral niet moet doen om (toekomstige) klanten weg te jagen
 • En nog veel meer

Na het lezen van beide e-books staat niet jouw nieuwsbrief-succes meer in de weg. Bovendien verdien je het aanschafbedrag binnen de kortste keren terug, want nieuwsbrieven bezorgen je klanten. Dat was 20 jaar geleden zo en het werkt nog steeds!

 

[ez_big_btn color=”blue” url=”https://www.paypro.nl/product/Gratis_nieuwsbrieven_versturen_met_MailChimp/21856″ target=”_self” circle=”yes”]Bestel het e-book[/ez_big_btn]  

 

Dit zeggen lezers over de e-books

Scheelt uren prutsen

“Een nieuwsbrief is onmisbaar als je in contact wilt blijven met je klanten. Bovendien zijn dit waardevolle potentiële klanten want ze hebben zelf aangegeven dat ze jouw informatie wensen te ontvangen.” 

“MailChimp is een gratis programma waarmee je professioneel ogende nieuwsbrieven kunt maken (er zijn verschillende templates die je zelf kunt aanpassen) en versturen.”

“Er is maar een nadeel aan Mail Chimp; het duurt even voordat je doorhebt hoe alles werkt. Even voor de zekerheid: het werkt heel logisch maar alles ‘uitdokteren’ kost je tijd. Dat probleem is nu opgelost dankzij Rutger zijn boek.” 

“Rutger vertelt je, stap-voor-stap in heldere taal, hoe je een een account moet aanmaken; hoe je een email-lijst en aanmeldingsformulier voor je abonnees moet aanmaken en vervolgens hoe je de nieuwsbrief zelf moet maken (design aanpassen; tekst inplakken; links aanmaken en foto’s uploaden) en versturen. Ook laat hij je zien waar je de statistieken terugvindt van hoe goed je nieuwbrief het gedaan heeft. Als ik dit boek had gehad voordat ik met Mail Chimp was begonnen dan had me dat een paar dagen prutsen gescheeld.

Marlies van der Meer – Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent. Auteur Social media marketing voor de ZZP’er, Trainer Schrijf in 15 stappen een win-win boek en coach Zakelijk bloggen en Positioneren als Expert.

 

Meteen aan de slag!
“Nieuwsbrieven versturen met MailChimp is een aanrader, zeker als je echt van start wil met e-mail marketing. Praktisch geschreven met handige tips en “do’s en dont’s”.

“Ik kan me voorstellen dat als je als zzp-er nog moet beginnen met e-mailmarketing je door de boeken meteen aan de slag wil.”

“75 succesvolle onderwerpregels voor jouw nieuwsbrief is kort en krachtige info over 1 specifiek stukje dat wel heel belangrijk is bij je Nieuwsbrief: je onderwerpsregel. Gebruik je eigen creativiteit: dit Ebook helpt je daarbij, zodat je “openingsrate” hoger wordt.”

Ted Daamen – EasyVideoMarketing.nl

 

Kopen deze eBooks!
“Rutger slaat de spijker op zijn kop wat betreft informatie over e-mail marketing. Als je niet thuis bent in e-mail marketing of nog niets doet met e-mail nieuwsbrieven is het zeker een aanrader. Voor de mensen die nog startend zijn met e-mail marketing, dus kopen deze e-Books !!”

Nigel Hooijmans

 

En er is nog meer!

Met 2 e-books voor de prijs van 1 ben ik er nog niet. Omdat ik je echt wil helpen bij jouw nieuwsbrief-succes heb ik voor de eerste 100 downloaders namelijk ook nog 5 gratis bonussen!

 

Jouw exclusieve Bonus #1

Gratis rapport: ‘75 succesvolle onderwerpregels voor jouw nieuwsbrief’’

cameraOntdek met welke onderwerpregels twee keer zoveel mensen je nieuwsbrief openen in het gratis rapport ’75 succesvolle onderwerpregels voor jouw nieuwsbrief’. Je kunt ze direct zelf toepassen.

 

Jouw exclusieve Bonus #2

Onmisbare e-mail nieuwsbrief checklist

checklistEen eerste indruk kun je maar een keer maken. Met de gratis E-mail Nieuwsbrief Checkslist voorkom je de grootste blunders bij het versturen van je e-mails en maak je altijd een sterke en professionele indruk.

 

 Jouw exclusieve Bonus #3

Bonus-video: E-mail adressen importeren in MailChimp

cameraIn Nederland mag je e-mail nieuwsbrieven sturen naar zakelijke relaties. In deze bonus-video zie je hoe je e-mail adressen exporteert uit Gmail en Outlook en ze toevoegt aan MailChimp.

 

 Jouw exclusieve Bonus #4

Demonstratie video: maak een nieuwsbrief in MailChimp

rapportIn de bonusvideo ‘Nieuwsbrieven met MailChimp’ zie hoe we live een nieuwsbrief maken in MailChimp. Leer je de logica van het programma kennen en bespaar jezelf urenlang frustrerend uitzoekwerk.

 

  Jouw exclusieve Bonus #5

Levenslang gratis updates

rapportVernieuw ik een e-book of online training dan behoud ik me het recht voor de prijs te verhogen. Prijsverhogingen gelden echter niet voor bestaande klanten, want heb je eenmaal gekocht dan heb je levenslang recht op gratis updates.

 

Wat kost het?

Stel je eens voor, je verstuurt 1 gratis nieuwsbrief en het levert je een nieuwe klant op. Of een oude klant – die je al lang vergeten was – neem contact op om eens bij te praten. Zo makkelijk is het om extra omzet te genereren met nieuwsbrieven en jij kunt het ook. 

Omdat ik je de kracht van e-mail marketing graag met eigen ogen laat zien bied ik beide e-books en de 5 bonussen tijdelijk aan voor een introductieprijs van slechts… 27 euro (ja, je leest het goed!)

 

Nog even alles op een rij

Laat ik nog eenmaal precies vertellen wat je krijgt als je het e-book nu bestelt:

Dit is wat je krijgt als je nu bestelt

 • PDF e-book die je stap voor stap laat zien hoe je binnen 1 uur gratis je eerste nieuwsbrief verstuurt
 • Bonus e-book met tips en strategieën om het uiterste te halen uit e-mail marketing 
 • Geen ingewikkelde theorie, maar uitsluitend eenvoudig te volgen strategieën en stappenplannen
 • Direct te downloaden e-books: binnen 5 minuten kun je aan de slag
 • De kennis van een dure training, voor een fractie van de prijs
 • Levenslang gratis updates
 • 5 Bonussen om nog meer rendement te halen uit je site
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie. Je loopt dus geen enkel risico.

 

Wil jij gratis klanten werven met nieuwsbrieven (en wie wil dat nou Bestel dan nu de e-books voor de tijdelijke introductieprijs van slechts 27 euro.

 

[ez_big_btn color=”blue” url=”https://www.paypro.nl/product/Gratis_nieuwsbrieven_versturen_met_MailChimp/21856″ target=”_self” circle=”yes”]Bestel het e-book[/ez_big_btn]

 

Op jouw online succes,

Rutger Steenbergen
SEO Zwolle

P.S. Ik sta volledig achter de kwaliteit van mijn producten. Je hebt daarom een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Ben je binnen 30 dagen niet tevreden, dan stort ik het aankoopbedrag zonder vragen te stellen terug. Je hebt dus niets te verliezen.

P.P.S. De introductieprijs van €27,- is tijdelijk en kan elk moment worden verhoogd. Profiteer dus nu van deze prijs, voor ik me bedenk.