Professionele websites met gratis Joomla CMS

By Rutger Steenbergen | Uncategorized

jun 24
Proefessionele websites met gratis Joomla CMS

Proefessionele websites met gratis Joomla CMSSEO Zwolle maakt websites met het gratis CMS Joomla. CMS staat voor content management systeem, en je kunt het zien als een groot controlepaneel voor jouw website, waarmee je eenvoudig alle artikelen, menu’s, formulieren en de complete weergave van de site aanstuurt.

Dit zijn de voordelen van Joomla:

  • Je plaatst artikelen in een Word-achtige omgeving
  • Je voegt eenvoudig menu’s toe
  • De site is tot in het oneindige uitbreidbaar, met vacaturebanken, Google Advertenties, social media-buttons, foto- en videoplayers, forums, formulieren en zelfs plugins die lezers een stukje uit de Bijbel of Koran voorschotelen. U kunt het zo gek niet verzinnen of het bestaat voor Joomla!

Kent Joomla ook nadelen?

Het grootste nadeel van dynamische CMS’en als Joomla is dat ze gehackt kunnen worden. De website communiceert met een database en staat in deze verbinding een achterdeurtje open dan kunnen hackers hier gebruik van maken. Dit geldt echter voor alle betaalde CMS’en en het probleem wordt eenvoudig ondervangen door backup-software en het bijhouden van updates. SEO Zwolle kan dit voor je doen.

Een tweede nadeel is dat Joomla voor nieuwe gebruikers behoorlijk imponerend kan zijn. SEO Zwolle helpt je echter op weg met training op maat.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een Joomla website voor jouw bedrijf of organisatie? Neem vrijblijvend contact op met SEO Zwolle.

Recent opgeleverde Joomla websites

About the Author

Voor een succesvolle website heb je 3 dingen nodig: een uniek verhaal, een doelgerichte website én gerichte bezoekers. Ik bezorg ze je alle drie. Met blogs, boeken, trainingen en SEO-ondersteuning.