AutoSEO: jij schrijft je tekst, de tool doet de rest

By Rutger Steenbergen | SEO Blog

apr 01
Matt Cutts van SEO

Auto-seo-software

De nieuwe gratis dienst AutoSEO maakt zoekmachine optimalisatie makkelijker dan ooit. Schrijf je tekst, druk op de knop en je bent klaar! Of toch niet…?

SEO is een ontzettend krachtige manier om gratis nieuwe klanten te werven via internet. Er zijn alleen 2 nadelen:

  1. SEO is complex
  2. SEO kost veel tijd

Zou het niet heerlijk zijn als je beide problemen op kunt lossen met een gratis online dienst? Matt Cutts van Google presenteert hem nu met AutoSEO.

AutoSEO optimaliseert je website met een druk op de knop

Matt-cutts-seo“Een van de ideeën achter het succes van internet is het onderscheid tussen tekst en opmaak,” schrijft Matt Cutts –  hoofd van Google’s Spam Team –  op zijn weblog. AutoSEO voert dit principe nu door bij zoekmachines. “Jij schrijft je tekst en AutoSEO doet de rest. Zelfs aan social media automation is gedacht!”

Matt Cutts vervolgt: “Hoeveel is het je waard om je nooit meer druk te hoeven maken om keyword density, H1 titels, meta descriptions en redirects? Wat dacht je van… niets? Dat is waar, AutoSEO is helemaal gratis voor particulieren, studenten en bedrijven met minder dan 100 medewerkers. En de dienst is volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.”

AutoSEO begint binnenkort met een pilot en geinteresseerden kunnen zich aanmelden op de website seo.ninja. Er is alleen 1 klein dingetje: Matt Cutts maakte het nieuws bekend op… 1 april

SEO toch liever zelf doen?

About the Author

Voor een succesvolle website heb je 3 dingen nodig: een uniek verhaal, een doelgerichte website én gerichte bezoekers. Ik bezorg ze je alle drie. Met blogs, boeken, trainingen en SEO-ondersteuning.